J@rda62 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Podívejte se na videjko: Dohrál jsem jedničku a teď hraju dvojku a docela mě ta hra chytla :). Určitě se na to těšim a sou tam vidět i nějaký novinky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Sony dnes oznámila, že připravovaná hra pro PSP s názvem LocoRoco Midnight Carnival má datum vydání. Přijde na Playstation Network už 29. října za 15 dolarů. Samotná hra bude obsahovat 16 jedinečných levelů, dvě mini-hry, kooperativní režim a nějaké ty další bonusy. LocoRoco Midnight Carnival je už třetí díl této populární herní série, tentokrát poprvé vydáván pouze prostřednictvím služby Playstation Network. Konzole-Psp,ale pouze na Playstation Network Datum vydání-29 října.2009 Trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Haha, projel LocoRoce jsem projel, ale tehle díl určitě stáhnu..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 to tu potom date ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 vypada to slušně aspon ze je tam ten super jump nbo co to je určitě stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 jedna z her co jsem nejvic hral na PSP, skoda ze uz jsem ho prodal no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mě se na LOCO ROCO líbila ta pohoda... ta souvisela s veselýma barvama a ty v noční verzi asi moc nebudou... no třeba to bude dobrý uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jou jou, tak to vypadá dobře :) Loco Roco je parádní hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak jak se těšíte? Zítra už můžem pařit (snad). Já se teda těšim strašně moc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ja se taky moc tesim...hnedle si to stahnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 suprová oddechovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak jak se těšíte? Zítra už můžem pařit (snad). Já se teda těšim strašně moc xD omg kolik vám je?? jak se můžete těšit na hru pro děti?!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 omg kolik vám je?? jak se můžete těšit na hru pro děti?!:roll: Proč by to byla hra pro děti? Je to hra na odreágovaní,sice jí taky moc nemusím,ale podle mě pro děti není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 omg kolik vám je?? jak se můžete těšit na hru pro děti?!:roll: Je to jedna z nej her na PSP o_O Hratelnost je úplně šílená :) Já kdybych měl PSP tak po ni jdu hned a myslím že nejsem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 podle mě to teda hra pro děti není podle mě sis jí ještě nezahrál na relax je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jo dobrý nebudu řešit, kupte si k tomu ještě dudlíček a můžete se jít pochlubit do školky co máte za novou pecku... na relax si pustim na plný koule Techno a hned je líp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 lol,tohle mne dostava,numero?muzes mi rict jestli jsi to nekdy hral?hral si nekdy vubec tuhle hru?ja sem si taky kdysi rikal ,jo je to blbost nebudu to stahovat je to pro decka,pak se nudil stahl si to a co se nestalo byla to pro mne temer nejlepsi hra na psp, a na tenhle novej dil se teda tesim jako blazen,jen kvuli tyhle hre si musim koupit novou pametovku abych si ji zahral:Djinak bych pametovku vubec nekupoval:D EDIT:numero,jo je pravda ze patapon hodne lidi chvali to sem taky chvily hral,a taky mi to prislo jako blbost ale loco roco je naprosto suprova hra,a tahle hra mne naprosto donutila koupit si pametovku abych si tu hru zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jo dobrý nebudu řešit, kupte si k tomu ještě dudlíček a můžete se jít pochlubit do školky co máte za novou pecku... na relax si pustim na plný koule Techno a hned je líp :) Numero si asi hodne tvrdy kluk ze ?:) Podle me si to nikdy nezkusil a jen podle videa a hudby rikas ze to je sracka. Takova hra by ti zkazila image heh?:D Jinak bych to taky rad zahral kdybych mel moznost,doufam ze mi Tommy ve skole da zahrat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 bla bla bla, člověk řekne svůj názor a ostatní hned pičujou. mě stačí že jsem na 5 minut zkusil Patapona 2 co všichni chválí a výsledek? totální kravina... takže laskavě přestaňte řešit8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 promin jestli se tě dotkne ale potapon je taky hodně dobrá hra a je dost těžká takže si jí asi nezvlád kvůli obtížnosti proto ti připadá jako kravina nebude to tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ne je to tim že tam akorát skáčeš s černým panďulákem a nic víc :) prostě já hraju pořádný hry jako GTA, NFS, Motor Storm, Tekken, Wu-Tang, WWE, Midnight Club, Resistance, Cod, FlatOut atd.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 no já bych to asi přestal řešit pro každýho jsou pořádný hry jiný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 V Pataponu neskáčeš s panďulákem ty rádoby drsnej ňoumo :D :D Jinak LocoRoco je fakt super odreagovačka :)) Těším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Jses asi hodne velkej frajer co? Jinak ke Loco Roco pecka a strasne se tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 http://www.flickr.com/photos/playstationblog/4054454972/ Asi demo, ale jak to stáhnout? To se tam musí registrovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.