Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LocoRoco Midnight Carnival

J@rda62

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

img-1251827174919.jpg

Sony dnes oznámila, že připravovaná hra pro PSP s názvem LocoRoco Midnight Carnival má datum vydání. Přijde na Playstation Network už 29. října za 15 dolarů. Samotná hra bude obsahovat 16 jedinečných levelů, dvě mini-hry, kooperativní režim a nějaké ty další bonusy. LocoRoco Midnight Carnival je už třetí díl této populární herní série, tentokrát poprvé vydáván pouze prostřednictvím služby Playstation Network.

Konzole-Psp,ale pouze na Playstation Network

Datum vydání-29 října.2009

Trailer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lol,tohle mne dostava,numero?muzes mi rict jestli jsi to nekdy hral?hral si nekdy vubec tuhle hru?ja sem si taky kdysi rikal ,jo je to blbost nebudu to stahovat je to pro decka,pak se nudil stahl si to a co se nestalo byla to pro mne temer nejlepsi hra na psp,

a na tenhle novej dil se teda tesim jako blazen,jen kvuli tyhle hre si musim koupit novou pametovku abych si ji zahral:Djinak bych pametovku vubec nekupoval:D

EDIT:numero,jo je pravda ze patapon hodne lidi chvali to sem taky chvily hral,a taky mi to prislo jako blbost ale loco roco je naprosto suprova hra,a tahle hra mne naprosto donutila koupit si pametovku abych si tu hru zahral

Odkaz ke komentáři

jo dobrý nebudu řešit, kupte si k tomu ještě dudlíček a můžete se jít pochlubit do školky co máte za novou pecku... na relax si pustim na plný koule Techno a hned je líp :)

Numero si asi hodne tvrdy kluk ze ?:)

Podle me si to nikdy nezkusil a jen podle videa a hudby rikas ze to je sracka.

Takova hra by ti zkazila image heh?:D

Jinak bych to taky rad zahral kdybych mel moznost,doufam ze mi Tommy ve skole da zahrat :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu