Anonymous_ Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Jak jiz nazev topicu napovida - potrebuji nove boty a shanim je co nejlevneji (ale nove!). Klasicke skate znacky, nejlepe Fallen, Vans. Potrebuji nejake solidni boty do ceny 1600-1700Kc. Byl jsem v rock'n'rollu na Prikopech a na Vaclavaku a tentokrat jsem si tam nevybral. Pekne botky maji za 2k, coz uz se mi davat nechce a za 1600-1700Kc maji same .. no, co si budeme povidat, hnusy.. Proto hledam shop, kde by se ty botky, co maji v rocknrollu za 2k, daly sehnat treba prave za tech 1600-1700.. Na eBay jsem koukal, ale moc velka nabidka tam bohuzel neni (pokud ale nekdo najde nejakou peknou aukci, sem s ni). Problem taky je, ze nove boty bych nejradeji uz mel v tomto tydnu.. nechce se mi cekat 2-4 tydny, nez mi to prijde z USA ;) Takze predem diky za tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 http://www.skateshop.cz/boty/boty-sk8-kluk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 swis-shop.cz , skateshop.cz , esatna.cz , streetmarket.cz , swat.cz bejt tebou, tak si nejaky vyberu na oficialnich strankach Vans nebo Fallen a ty pak vyhledej na zbozi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Hele a byl si v Rock n rolu ve svetozoru?...uzasny DVS.ka za 1800 ;) jinak souhlas ze to podstatne zdrazili a ty levnejsi sou hnusy...zkus mozna este snowboardel kousek od jindrisky....podvej na shop.snowboardel.cz dcl meli slevy nedavno a celkem i na pekny boty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Jo, praveze ve svetozoru jsem byl - to je ten rocknroll na Vaclavaku, jak jsem psal. DVS znacka neni spatna, ale neni to moc muj styl, moc se mi nelibi a jak rikam.. 1800 uz je moc.. 1600, resp 1700 je moje hranice - ale to uz by muselo bejt fakt neco super.. Kazdopadne, ted jsem nasel na jednom eshopu celkem dobra DCcka za 1200 (na jinych shopech za 1500).. Takze jeste do svetozoru asi zitra zajdu, abych si vyzkousel celkove DCcka, jak se mi v nich chodi a zda mi velikost sedi (protoze u kazde znacky to muze byt mirne jine.. ale v dane znacce je to vetsinou skoro stejne) a pak kupuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 vyuziju existujiciho topiku, ktery me inspiroval k dotazu.. Da se rict o nejake znacce, ze je kvalitni z hlediska vydrze? Zkratka, aby se mi za rok nerozsypali na noze.. Ale pozor, nejsem skejtak, jde mi pouze o kazdopadnni noseni. Skate boty nosim pouze proto, ze jsou extreme pohodlne, nemuseji se zavazovat a pri obouvani se nemusim ohybat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Jak jsem psal (nepsal? nevim..), mel jsem ted pres rok Falleny (kupoval jsem je minuly rok - tj. 2008 - o prazdninach, v Srpnu) a az ted v zari, jak pro ne zacal druhy podzim, tak to prestaly snaset a udelal se mi zralok.. Coz je vlastne jedina vada, jinak jsou ok. A to jsou defakto me skoro jedine boty a az na nejake prace na stavbe, jsem nosil cely rok (tzn. jaro, leto, podzim, zima) tyhle jedny boty od Fallenu a pohoda. Nebylo mi v nich ani silene horko, ani zima a rozpadaji se az po roce.. coz za cenu 1400, celkem ujde, myslim :) A nosim je ze stejnych duvodu, co ty. K tomu bych jeste pridal duvod - libi se mi jejich design a tvar, narozdil od nejakych Adidasek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Na PĹ™Ăkopech jsem si koupil DC boty uĹľ je mám +- 5 let a nosim je skoro kaĹľdej den. Cena byla kolem 2K. TeÄŹ uĹľ jsou trochu roztrhlĂ˝ na stranÄ› u pravĂ˝ho palce, ale jinak vydaly tak za troje jinĂ˝ botky:) Edit: Fallenum jsem nikdy nevěřil. Nejlepšà znaÄŤky urÄŤitÄ› DC, DVS, Globe atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 No tak rok na zraloka je dost malo. Mozna (urcite) jsem mel asi totalni haluz, protoze ted nosim 5.-6. rokem Sprandi (dovi, co to je za znacku), take denne, leto-zima. Cena byla tak kolem 1500. A to jen vypadl ten vnitrni molitan na pate.. Jinak design neresim, resp resim, ale nesmi bejt moc kriklavy, naopak by mely byt usedly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zkus zajĂt do SAMu a koupit si NSS mám je a mĹŻĹľu jenom doporuÄŤit .... a koupil jsem je za 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 vyuziju existujiciho topiku, ktery me inspiroval k dotazu.. Da se rict o nejake znacce, ze je kvalitni z hlediska vydrze? Zkratka, aby se mi za rok nerozsypali na noze.. Ale pozor, nejsem skejtak, jde mi pouze o kazdopadnni noseni. Skate boty nosim pouze proto, ze jsou extreme pohodlne, nemuseji se zavazovat a pri obouvani se nemusim ohybat ;) no ja sem mel uĹľ dvoje DCÄŤka a ty jedny drĹľej furt ted je nosi tatka xD a furt jak rikam drzej pouĹľivane 2 roky foto zde 1. http://s1.imgupload.cz/img/--/66086/78dkc/P1040468.JPG 2. http://s1.imgupload.cz/img/--/66087/hP5Bl/P1040469.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 No tak rok na zraloka je dost malo. Mozna (urcite) jsem mel asi totalni haluz, protoze ted nosim 5.-6. rokem Sprandi (dovi, co to je za znacku), take denne, leto-zima. Cena byla tak kolem 1500. A to jen vypadl ten vnitrni molitan na pate..Jinak design neresim, resp resim, ale nesmi bejt moc kriklavy, naopak by mely byt usedly. Jak myslis no :) Asi kazdy mame jinou predstavu.. 1500 rocne za obuv mi teda neprijde moc.. A chodit 5 let v jednech botach by se mi stejne nechtelo.. Ale coz. Jak rikam, ja jsem je vetsinou pouzival i misto prezuvek ve skole atd. Fakt jsem je mel na nohach porad. Prezili snih atd. Lantos: Ja to teda beru jako dobrou zkusenost. Chodi se v nich bezvadne a je videt, ze je navrhl primo skejtar, ktery vi, jak udelat pohodlne boty, aby v nich mohl sam chodit :) Sony, vubec nevim, o cem mluvis.. Co je SAM a NSS? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 NSS "Nice Skate Shoes" http://www.zbozi.cz/items?q=nss%20boty&order=relevance&minPrice=&maxPrice=&sId=0CWrFg7_wEnJqYDHpUlN&r=zbozi1&redir=1 obcas tam bejvaj i hezkĂ˝ kousky a fakt mĹŻĹľu doporuÄŤit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 DoporuÄŤuju nĂzky supry , mam dvoje jedny z pomÄ›rnÄ› starĂ˝ kolekce a pak tydle ... (s obrazkama dolarĹŻ :D) ... sou dobrĂ˝ , netrhaj se nijak , akorát jak máš zezadu na tom bĂlim pruhu nápis Supra tak ten je z gumy tak uĹľ tam neni :D skoro je z toho Upra :D Jinak ve svetozoru to maj ruleez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 DoporuÄŤuju YP shop. Maj tam super slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.