stfukeyboard Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zdar, Mám savy uložené na HDD a potřebuju je nějak dostat někam (flashka, windows media center) budu mít větší ... to jde jen s memory kartou a nebo i s flashkou popř. windows media center? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 hele pokud si ten HDD koupis 120GB (to je asi jedno) tak k tomu dostanes takovej kabel a CD : !POSTUP! -Zapojiíš HDD na ten kabel (ten větší), ten z kterého chceš kopírovat necháš zvrchu na xku normal -Ten připojený HDD přes kabel zapojíš ze zadu do USB xka -Vložíš disk do xboxu a vybereš file transfer -Zkopíruje to všechna data z menšího (zapojen z vrchu) HDD na větší (zapojen ze zadu USB) Myslím, že obrázky mluví za vše... Btw. pokud to bude nový originál disk v blistru tak tam ten kabel dostaneš, já ho tam měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EMI-DJ Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 A co když budu mít neoriginální ? myslím jako že si tam dam vlastní WD BEVS disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 A co když budu mít neoriginální ? myslím jako že si tam dam vlastní WD BEVS disk ? tak kopirovat po jednom pamet. karta -> HDD nebo HDD->HDD(ale těžko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EMI-DJ Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Aha, tak to je špatné, no co, půjčím si pri nejhorším od někoho memorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stfukeyboard
Zdar,
Mám savy uložené na HDD a potřebuju je nějak dostat někam (flashka, windows media center) budu mít větší ... to jde jen s memory kartou a nebo i s flashkou popř. windows media center? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.