kartoon Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Zdravím chtěl bych se zeptat když jsou sluchátka a obsahují mikrofon a je u nich napsany iPhone compatible. Bude mi ten mikrofon fungovat i na iPodu touch jde o že mi spolužák říkal že má jedny doma a že mu nefungují Nejedná se o konkrétní sluchátka jde o to že když už je tam napsany iPhone compatible tak jestli budou fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 ano meli by to fungovat když je tam napsane iPhone compatible ale člověk nikdy newi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 sluchatka by mali, mikrofon pravdepodobne nie pretoze iTouch ani nema ziadne aplikacie na nahravanie zvuku atd pokial sa nemylim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 sluchatka by mali, mikrofon pravdepodobne nie pretoze iTouch ani nema ziadne aplikacie na nahravanie zvuku atd pokial sa nemylim Nemá náhodou ale ovládání hlasem? U těch 3G 32/64GB to určitě má a musíš právě použít ten majk na sluchátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Aplikaci muzes nainstalovat jak na iphone tak i na itouch, takze tam je spis problem v tom, ze mikrofon neni :) napr pouzivam skype. Bohuzel nemam mic ale na chat mi to funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 na nových FW je právě aj Diktafon aplikace ale když ji spustím hlásí to že mám připojit mikrofon a právě aj kvůli skypu jsem uvažoval že bych nějaky takový sluchátka koupil ale jde o to jestli právě půjde ten mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak pokud máš možnost, tak zajdi do obchodu, kde je prodávají a rovnou si domluv, že to potřebuješ vyzkoušet a jestli to půjde, tak je bereš. Nebo prostě je rovnou kup, ale domluv se, že když nebude fungovat, tak je příjdeš vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 hmm tak potom jedine pozicat si tie s iphone a vyskusat pripadne zajst do nejakeho mac shopu ... inak hocijake by mali ist... ak maju spravny jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 právě že nemám moc těch možností no to je jedno doufal jsem že s tím bude mít někdo zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kartoon
Zdravím chtěl bych se zeptat když jsou sluchátka a obsahují mikrofon a je u nich napsany iPhone compatible.
Bude mi ten mikrofon fungovat i na iPodu touch jde o že mi spolužák říkal že má jedny doma a že mu nefungují
Nejedná se o konkrétní sluchátka jde o to že když už je tam napsany iPhone compatible tak jestli budou fungovat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.