Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Bezdůvodné restartování PC ...

espézetka

Otázka

Čauko :D Mám takovej menší problémek - Když hraju třeba Gta IV - Tak hraju třeba 3minuty tak se zničeho nic prostě restartuje PC (Dělá to i když pustím Company of Heroes , atd. ) Ale u CSS mi to jde ...

Konfigurace : Intel Core 2 Quad Q6600

MB: ASUSTeK P5KPL/EPU

4096 MBytes RAM (Dual Channel)

GeForce 9800GT 512MBytes ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nepřehřiva se ti procesor? Koukni na teploty do biosu a pokud jsi neco přetaktovaval jak rika Kuba741 tak dej rovnou bios do zakladniho nastveni (deafault settings)

jj presne tak a nebo to muze byt zdrojem protoze kdyz ho mas slabej tak to sice vsechno zvladne ale pri hrach proste cely pc spadne protoze to neutahne :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Kde v tom Everestu najdu teploty ? ... Jinak kdo mi pomůže dostane všechny moje crdts

EDIT:

Teploty:

Základní deska 37 °C (99 °F)

CPU 56 °C (133 °F)

1. CPU / 1. jádro 38 °C (100 °F)

1. CPU / 2. jádro 39 °C (102 °F)

1. CPU / 3. jádro 36 °C (97 °F)

1. CPU / 4. jádro 38 °C (100 °F)

Aux 39 °C (102 °F)

Grafický procesor (GPU) 63 °C (145 °F)

Paměť GPU 55 °C (131 °F)

GPU prostředí 51 °C (124 °F)

Odkaz ke komentáři

• 0
taktovals neco? :D

Kubo prosim te nerad...vis o tom fakt prd........

Kde v tom Everestu najdu teploty ? ... Jinak kdo mi pomůže dostane všechny moje crdts

EDIT: Teploty:

Základní deska 37 °C (99 °F)

CPU 56 °C (133 °F)

1. CPU / 1. jádro 38 °C (100 °F)

1. CPU / 2. jádro 39 °C (102 °F)

1. CPU / 3. jádro 36 °C (97 °F)

1. CPU / 4. jádro 38 °C (100 °F)

Aux 39 °C (102 °F)

Grafický procesor (GPU) 63 °C (145 °F)

Paměť GPU 55 °C (131 °F)

GPU prostředí 51 °C (124 °F)

teploty sou dobry...ale meril si kdyz si nic nedelal...jakmile hrajes leti to nahoru...v tom everestu je test stability systemu....zaskrtni vsechno(HDD CPU RAM)a nech to bezet treba hodinu...nejmin tak 15-30 min...pak uvidis...

jinak muzes zjistit i sam podle toho jak ti PC pada...kdyz pada kdy chce(za 1 vterinu a pak treba za hodinu pak za 5 min a pak celej den nic...kdyz nic nedelas...kdyz mas vsechnu zatez na 100% tak tohle je zdroj...jestli se to vypina u her...a jinak v klidu se to nevypne...tak se neco prehrejva..(asi grafika) a nebo nejakej ovladac na grafice(i jinde)muze bejt spatne....jestli se to vypina kdyz nabihas do W skoro pokazdy a pak jak chce-spatnej procesor a nebo spis RAMky sou spatny...na test RAM si stahni MEMtest...a pak ho spust...jestli se PC kousne pri testu tak sou spatny....chyby vykazovat muzou prece jenom mas zaplej OS a nejaky veci..takze leda vypalit MEMtest jako ISO a spustit pred bootavaci mechaniku....ja vim je v tom bordel..ale kdyz se PC vypina...tak to muze bejt od grafiky az po prach na kondiku na zakladni desce.......

jinak nejlepsi rada...jestli mas kamarada kterej ma podobny pc(jako myslim ze ti do tvy desky pude jeho CPU,GPU a RAM + zdroj tak to jednotlive vyzkousej......nejhorsi je kdyz by to bylo deskou....

Odkaz ke komentáři

• 0

Grafikou snad nee , ta mi na druhym PC šlapala jak měla ... Skusím memtest a řeknu jak sem dopadl

EDIT: Co mám do toho MEMtestu napsat

EDIT 2 : 4096 sem tam napsal - a neseklo se to a nic ... prostě to napsalo cosi jakože : toto

thum_230614ade239151bf0.jpg

EDIT 3 : Když tam napíšu "All unused RAM" tak sou dole procenta 0.3% atd atd

thum_230614ade24e233340.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu