xxx Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Caute mám xbox chcilku a chtel bych se zeptat jak poznam jakou mám verzi jestli tam mám ten novy update a jestli de treba zmenit prostredi toho menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tomu sa hovorí DashBoard - Keď máš tento dashboard , tak je to najnovší .. a verziu poznáš podľa toho , čo si k tomu dostal , keď si dostal 60GB HDD , tak premium , keď 120 GB HDD , a keď žiadny tak Arcade .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 verzi? jakýkoliv xko může nový menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxx
Caute mám xbox chcilku a chtel bych se zeptat jak poznam jakou mám verzi jestli tam mám ten novy update a jestli de treba zmenit prostredi toho menu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.