kdyr Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2009 Protože se to tu hodně řeší vymyslel jsem pro vás návod Fylmy MAQxxx většinou nejdou pustit na gen-b2 ale tento návod se dá použít na každém softwaru 1) Potřebujeme psp které pustí hombrew aplikace 2) Stáhneme si tento program PMPlayer AdVanCe :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008050009 3) Dáme do psp do složky ms0:/psp/game 4) Film MAQxxx dáme do složky ms0:/video 5) Spustíme program PMPlayer AdVanCe 6) A hurá mužeme se kokat na film :psp: Ovládání: Menu: [ ] - menu pro nastavení (Configuration) O - volba funkce d-pad >/< - změna parametru funkce [ ] - uložení nastavení a návrat [*]/\ - nápověda [*]L + /\ - skok na první soubor v seznamu [*]L + \/ - skok na poslední soubor v seznamu [*]L + [ ] - vypne / zapne zobrazení informací o videu a náhled [*]L + SELECT - změna skinu [*]L + /\ - informace o verzi aplikace [*]O - zahájení přehrávání [*]X - pokračování v přehrávání [*]START - skok do rootu MS [*]SELECT - vymazání zvoleného souboru [*]HOME - ukončení aplikace [*]L + START - ukončení aplikace s uložením nastavení aktuálního adresáře pro přehrávání Funkce při přehrávání: /\- ukončí přehrávání [ ] - pauza (pokud stisknete O, uloží se screenshot) O - zobrazení OSD L / R - změna jasu /\ / \/ - hlasitost > / < - automatické přetáčení vpřed / vzad (X - normální přehrávání) SELECT - volba audio stopy START - volba poměru stran X + R - aktivace přehrávání ve smyčce X + L - volba titulků X + O - změna barvy okraje titulků X + [ ] - změna barvy titulků X + /\ / \/ - zoom X + > / < - rychlé přetáčení vpřed / vzad X + SELECT - nastavení stereo, levý, pravý kanál X + START - převrácení obrazu zdroj: moje hlava a psp.novinky.net
Otázka
kdyr
Protože se to tu hodně řeší vymyslel jsem pro vás návod
Fylmy MAQxxx většinou nejdou pustit na gen-b2 ale tento návod se dá použít na každém softwaru
1) Potřebujeme psp které pustí hombrew aplikace
2) Stáhneme si tento program PMPlayer AdVanCe :arrow:
3) Dáme do psp do složky ms0:/psp/game
4) Film MAQxxx dáme do složky ms0:/video
5) Spustíme program PMPlayer AdVanCe
6) A hurá mužeme se kokat na film :psp:
Ovládání:
Menu:
[*]/\ - nápověda
[*]L + /\ - skok na první soubor v seznamu
[*]L + \/ - skok na poslední soubor v seznamu
[*]L + [ ] - vypne / zapne zobrazení informací o videu a náhled
[*]L + SELECT - změna skinu
[*]L + /\ - informace o verzi aplikace
[*]O - zahájení přehrávání
[*]X - pokračování v přehrávání
[*]START - skok do rootu MS
[*]SELECT - vymazání zvoleného souboru
[*]HOME - ukončení aplikace
[*]L + START - ukončení aplikace s uložením nastavení aktuálního adresáře pro přehrávání
Funkce při přehrávání:
zdroj: moje hlava a psp.novinky.net
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts