kdyr Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Protože se to tu hodně řeší vymyslel jsem pro vás návod Fylmy MAQxxx většinou nejdou pustit na gen-b2 ale tento návod se dá použít na každém softwaru 1) Potřebujeme psp které pustí hombrew aplikace 2) Stáhneme si tento program PMPlayer AdVanCe :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008050009 3) Dáme do psp do složky ms0:/psp/game 4) Film MAQxxx dáme do složky ms0:/video 5) Spustíme program PMPlayer AdVanCe 6) A hurá mužeme se kokat na film :psp: Ovládání: Menu: [ ] - menu pro nastavení (Configuration) O - volba funkce d-pad >/< - změna parametru funkce [ ] - uložení nastavení a návrat [*]/\ - nápověda [*]L + /\ - skok na první soubor v seznamu [*]L + \/ - skok na poslední soubor v seznamu [*]L + [ ] - vypne / zapne zobrazení informací o videu a náhled [*]L + SELECT - změna skinu [*]L + /\ - informace o verzi aplikace [*]O - zahájení přehrávání [*]X - pokračování v přehrávání [*]START - skok do rootu MS [*]SELECT - vymazání zvoleného souboru [*]HOME - ukončení aplikace [*]L + START - ukončení aplikace s uložením nastavení aktuálního adresáře pro přehrávání Funkce při přehrávání: /\- ukončí přehrávání [ ] - pauza (pokud stisknete O, uloží se screenshot) O - zobrazení OSD L / R - změna jasu /\ / \/ - hlasitost > / < - automatické přetáčení vpřed / vzad (X - normální přehrávání) SELECT - volba audio stopy START - volba poměru stran X + R - aktivace přehrávání ve smyčce X + L - volba titulků X + O - změna barvy okraje titulků X + [ ] - změna barvy titulků X + /\ / \/ - zoom X + > / < - rychlé přetáčení vpřed / vzad X + SELECT - nastavení stereo, levý, pravý kanál X + START - převrácení obrazu zdroj: moje hlava a psp.novinky.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kdyr
Protože se to tu hodně řeší vymyslel jsem pro vás návod
Fylmy MAQxxx většinou nejdou pustit na gen-b2 ale tento návod se dá použít na každém softwaru
1) Potřebujeme psp které pustí hombrew aplikace
2) Stáhneme si tento program PMPlayer AdVanCe :arrow:
3) Dáme do psp do složky ms0:/psp/game
4) Film MAQxxx dáme do složky ms0:/video
5) Spustíme program PMPlayer AdVanCe
6) A hurá mužeme se kokat na film :psp:
Ovládání:
Menu:
[*]/\ - nápověda
[*]L + /\ - skok na první soubor v seznamu
[*]L + \/ - skok na poslední soubor v seznamu
[*]L + [ ] - vypne / zapne zobrazení informací o videu a náhled
[*]L + SELECT - změna skinu
[*]L + /\ - informace o verzi aplikace
[*]O - zahájení přehrávání
[*]X - pokračování v přehrávání
[*]START - skok do rootu MS
[*]SELECT - vymazání zvoleného souboru
[*]HOME - ukončení aplikace
[*]L + START - ukončení aplikace s uložením nastavení aktuálního adresáře pro přehrávání
Funkce při přehrávání:
zdroj: moje hlava a psp.novinky.net
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts