espézetka Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Pošlete mi jakoukoliv dobrou stránku (Kterou využiju) Na které se dají nakupovat věci (online) placením kreditkou (pouze na internetu kreditkou platby [Jako např na steam] ) odměna thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 co?? upresni prosiim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Cokoliv :D Nejlíp hry nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Cokoliv :D Nejlíp hry nebo takna kreditku jo jako paypal ?nebo proste kreditka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 prostě kreditka kd zadávám na internetu číslo atd a platba probíhá přímo tam edit : přez paypal nemůžu ta kreditka je reglá už na nějakým a já ho nevím :D např. na FB na FARMVILLE nebo tak prostě stejně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Jak jsem to docetl tak me napadlo tohle : Dite poprve dostala penize a chce je utratit za cokoliv, hlavne ze je utrati :D V tvem pripade mas kreditku a hlavne ze neco objednas xD K tematu - regni se na paypal a muzes pak nakupovat na hodne mistech - ebay, dealextreme atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 kreditka prej na nějakým PP je reglá , ale já ju neregoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 kreditka prej na nějakým PP je reglá , ale já ju neregoval ... tak jestli je ta kreditka tvoje a jsi si jisty ze jsi ji neregoval, tak si ji zajdi vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 tak jestli je ta kreditka tvoje a jsi si jisty ze jsi ji neregoval, tak si ji zajdi vymenit... Dali mi ji rodiče :D Je možný že už ji regli oni ? Prej neví ... No jinak prostě jak u steamu nebo u alzy není něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 pochybuju ze mas kreditku, tu ma malo lidi. Spis platebni debetni kartu. Proste k uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 pochybuju ze mas kreditku, tu ma malo lidi. Spis platebni debetni kartu. Proste k uctu Visa ? ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Visa ? ......... Neres ho ctel ze sebe delat chytreho kazdy tomu rika kreditka (skoro) protoze to slyseli ve filmech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Neres ho ctel ze sebe delat chytreho kazdy tomu rika kreditka (skoro) protoze to slyseli ve filmech Jojo :P Steam sám píše že to je Credit Card kua :D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.