Ingnition Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Zdravím, měl bych takový zajímavý dotaz. Myslíže že když mám v notebooku výstup (nebo vstup ted nevím :D) a zapojím tam tuto redukci (http://www.pcplus.cz:8080/ProductDetail.asp?ProductID=3602&NextPage=%2FProductTree.asp%3FCategoryID%3D281%26PPP%3D%26SP%3D0), mohl bych díky tomu použít dva externí monitory navzájem? Nevím jak to u notebooku chodí... Předem díky a THX! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Každy monitor, ktery bude v té redukci bude zobrazovat to same, jestliže ti stačí toto tak to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 takže to nebude fungovat v principu jaký jsem chtěl. Myslel jsem tím že bych měl rozšířenou plochu na ty dva LCD monitory který by se připojili pomocí této redukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Ne takto to bohužel nebude fungovat. Podle meho nazoru... no pockej na vyjadreni dalsich, ale myslím že to tak je tak jak říkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Je to tak, jak pise Tomas, bude to pouze klonovat obraz na dva monitory. A i tam mohou byt problemy, protoze na to se bezne pouziva VGA splitter, ktery jeste zesiluje signal.. Je mozne, ze na ty dva bude stacit pasivne rozdelit signal, ale mohou s tim byt imho problemy. Ale urcite nedostanes na ty dva externi monitory ruzny obraz, bude stejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Aha, já jsem si to myslel že tam bude prostě nějaký problém. Tak to nevadí, díky za rady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ingnition
Zdravím,
měl bych takový zajímavý dotaz. Myslíže že když mám v notebooku výstup (nebo vstup ted nevím :D) a zapojím tam tuto redukci (http://www.pcplus.cz:8080/ProductDetail.asp?ProductID=3602&NextPage=%2FProductTree.asp%3FCategoryID%3D281%26PPP%3D%26SP%3D0), mohl bych díky tomu použít dva externí monitory navzájem? Nevím jak to u notebooku chodí... Předem díky a THX!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts