pozitro Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Zdarec, Rozhodl jsem se založit klan ve hrách COD: Modern Warfare 1 a 2. Hledám hráče nejlépe 4, popřípadě ještě nějakého náhradníka. Název nemám, takže byste mohli přispět svými nápady. Hledám samozřejmě dobré hráče... hlaste jse zde. Moje PSN aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trooper Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Já bych se pridal teda jestli mužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trooper Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 mam cod mw2 jsem 57lvl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Archandel- Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 mám snad všechny CoD moje PSN- Cvrcek1 napište a můžem válčit kdekoli a kdykoli :o halooooo se ozvěte vlasním i heansed můžem válčit jako tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.