espézetka Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Ahoj, koupil sem si na bux.to 100 Referrals a ono mi je to nepřidalo, jak je to možný ? EMail už mi došel ale furt v my stats mám #0 Referrals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 tyhlety klikačky kord bux.to jsou fake. pokud ti přijdou tak ti ani nebudou klikat, prachy nechoděj. prostě jsi nejspíš vyhodil prachy no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Věčinou nepříjdou hned a investovat do klikaček se v žádném případě nevyplatí !!!!! Kdyžtak jim zkus napsat e-mail :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 nechci nic řikat ... u většiny klikaček tomu tak je že sou fake a prachy nedojdou nebo tak ... ovšem bux.to se musim zastat ;) funguje při nejmenšim 2 roky ... a kámoš tam vidělal 50 dolarů a má je na paypalu ;) hodně těžký sou začátky ale pak už to je pohoda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Udělalo mi to samý:D nepočítej s tím že ti přijdou :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tak, už došli, ale ty kurvy ne a ne klikat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Divím seže ti vůbec došli :D:D,, klikná už nevěřím vůbec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 bux.to mě poslalo 10$ na paypal pak dalších 10 na alertpay a teď mi už skoro dva roky posilaj 60 dolaru :( bux.to už je snad mrtvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Není mrtvé :D dali mi referary kteří sou mrtví :D mě to je jedno už celkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 To seš na tom teda ještě hůř, než kdyby bylo celé bux.to mrtvé:D protože si za ně zaplatil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 jo už se někdo rozklikal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
espézetka
Ahoj, koupil sem si na bux.to 100 Referrals a ono mi je to nepřidalo, jak je to možný ? EMail už mi došel ale furt v my stats mám #0 Referrals
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.