3FF3CT Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Ahoj, mám dotaz potřebuji rozbalit ISO soubor z xbox 360 hry abych videl ty soubory.. :bash: kdyz otevru v ultra isu tak tam video_ts a audio_ts Cetl jsem tu nekde o tom programku na prohlizeni souboru ale nemuzu to najit. Diky za odpovedi. Btw: Kdyby vas zajimalo proc to chci udelat tak chci dat vlastni songy do Guitar Hero 2 (návody na scorehero.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Na toto je dobré MagicISO .. Otvoríš .iso zvolíš súbory v tom .ise a dáš extract .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 ja iso soubory rozbaluju i winrarem taky to jde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 V xdvdmulleteru to jde prohlizet a tusim i extrahovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3FF3CT
Ahoj, mám dotaz potřebuji rozbalit ISO soubor z xbox 360 hry abych videl ty soubory.. :bash: kdyz otevru v ultra isu tak tam video_ts a audio_ts
Cetl jsem tu nekde o tom programku na prohlizeni souboru ale nemuzu to najit.
Diky za odpovedi.
Btw: Kdyby vas zajimalo proc to chci udelat tak chci dat vlastni songy do Guitar Hero 2 (návody na scorehero.com)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.