WoKo_O Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 stahnul sem xvid4psp,ale newim jak se v nem pracuje..moh by ste mi to nekdo vysvetlt.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 otvoris xvid4psp >>> hore File >>> Open >>> vyberes video >>> vyberes si nastavenia (dole v output policku je Format, vyber PSP 480 re 480x272 video) >>> a potom start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 vlevo dole OPEN :arrow: nastavíš začátek, konec, zvukovou stopu,.. (pokud chceš) :arrow: OK :arrow: vybereš formát (např 3.03 OE), nastavíš parametry jako bitrate tok, .... :arrow: Ok :arrow: Start je to naprosto jednoduché :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Květen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 vlevo dole OPEN :arrow: nastavíš začátek, konec, zvukovou stopu,.. (pokud chceš) :arrow: OK :arrow: vybereš formát (např 3.03 OE), nastavíš parametry jako bitrate tok, .... :arrow: Ok :arrow: Startje to naprosto jednoduché :cheesygrin: no jasny dam open tam vyberu ten film on se mi ten film ukaze jestli sem s tim spokojenej tak dam ok..a pak si tam vybiram..neco v main..tam si vybiram jakej format nejvetsi tam mam 368x272 a este si tam neco muzu vybrat..ale taky si tam muzu vybrat jakou chci velikost a tam si muzu napsat co chci treba 3mb coz se mi zda jako blbost..ja uz newim..se v tom nevyznam..meli bi udelat neco pro blbce jako ja.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 tu velikost nech napokoji :cheesygrin: - ta se mění podle ostatních parametrů a to rozlišení ti nabídne podle poměru stran - aby z toho např. nebyla nudle :) kdyžtak mi napiš na ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WoKo_O
stahnul sem xvid4psp,ale newim jak se v nem pracuje..moh by ste mi to nekdo vysvetlt.??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts