david279 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Co si myslíte o této hře a jaká bude?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 já sem hral 09 ale když neumím zatím moc sloviíček z angliny je to o ničem hodila by se česjká verze tu bych si rád zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jj kdyby to bylo v cestine tak by to bylo super, pac v angl je tam toho moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ty vole,je vám 10,že si to neumíte přeložit,nebo si to v kontextu domyslet?:dozey: jinak se těšim....kdy to vyjde?neo to už vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 stejná nuda jako FIFA, NHL atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Podle tvého názoru bych usoudil, že si snad ani FM nehrál nikdy.. Jinak já jsem věrným hráčem od roku 2006 a od roku 2007 kupuji originály (PC) a tu hru miluju.. Hraji fotbal, rád koukám na fotbal, takže hra pro mě.. Určitě až budu mít PSP tak to u mě nebude chybět :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 popravdě já tyhle sportovní hry nikdy nehrál, já mam nejradši závodní nebo RPG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jj jasný no, někdo na ty sportovní moc není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jinak se těšim....kdy to vyjde?neo to už vyšlo? Hra měla vyjít původně 30. října, ale patrně došlo k odložení, viz. info: http://psp.ign.com/objects/025/025851.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikei Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 proč to nejde když tam mám Gen-B 5.03 to by mělo jít ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 máš nastavenej driver na m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidmr Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 O dost lepší než 09, přehlednější, lepší skin, více se podobá pc verzi... Na cesty je to dobrá hra ale na pc nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.