Guest LaYer Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 tak co rikate na tudle hru nic sem tady o ni nenasel a myslim ze je to skoda. já ji mám na UMD mám ji od minuleho roku jak se vám tadle hra líbí ? za koho hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Je to mrte hra a když mi sem nekdo hodite link na Rapidshare zlobit se nebudu xD Nejvic hraju asi za Ichiga ptze je to simpatak uz ze samostatneho anime xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Je to mrte hra a když mi sem nekdo hodite link na Rapidshare zlobit se nebudu xD Nejvic hraju asi za Ichiga ptze je to simpatak uz ze samostatneho anime xD jj ichigo je asi nejlepsi pak taky soifon neni spatna ikdyz ji nemam moc rad jo a myslim ze v download sekci to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Ja uz si tu hru nepametam......ale pak mam rád Rukyu.....a v anime je mi hodne simpatickej Kloboučník xD jak se jen jmenuje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Ja uz si tu hru nepametam......ale pak mam rád Rukyu.....a v anime je mi hodne simpatickej Kloboučník xD jak se jen jmenuje xD Urahara Kisuke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Urahara Kisuke ? No jasný to je taky dobrej borec :D a pak ta kočka (to myslim jak metaforu tak norm.) takova ta snědá kráska co nepoužívá meč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 No jasný to je taky dobrej borec :D a pak ta kočka (to myslim jak metaforu tak norm.) takova ta snědá kráska co nepoužívá meč :D jo yoruichi je good ale stejne nejvetsi borec je Kon-sama XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jo yoruichi je good ale stejne nejvetsi borec je Kon-sama XD To je dobrej borec xD obcas je i hezky oblecenej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nejlepší je Renji, to je borec, jinak, asi si to taky budu muset sosnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 :DDDD skuste Bleach: Soul Carnival... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 :DDDD skuste Bleach: Soul Carnival... ;) jo to je husta hra ale bohuzel sem hral jenom demo ale vypada to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Soul Carnival me bavil ze zacatku pak me to zacalo mrte srat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.