Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Podvody, hacky a jiné finty jak obechcat G

xDante1986

Recommended Posts

do dnešního dne cca 22 hodin jsem byl vášnivým sběratelem achievemetnů a s tím je teď konec...protože jsem zjistil jak krásně někteří lidé podvádějí...tekken 6 není ještě možné hrát online a už mají 1000G i za online věci....dále také se podívejte zde

http://profile.mygamercard.net/ODST%20shishkaa

borec má v prá mintách dohráno několik her na 100% G včetně například forza 3 či modern warfare 2 a tekken 6...tyhle podvody jsou mi líto a tím pro mě sbírání ajchů končí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Týpek se s tím docela nesere koukám :D

2xDande: Proč by jsi končil? Však to je super pocit když si vyskočí na obrazovce Achievement Earned /nebo alespoň u mě to tak je/ a zase není nad to vydělat si je "čistě"

Nejde o to, že se podíváš na tohohle a tohoto ale když se mrkneš co jsi dohrál ty a jakým způsobem...

Odkaz ke komentáři

Takový lidé mě taky štvou,achievementy úplně ztrácejí hodnotu,když si je kdekdo může hodně jednoduše získat nějakým glitchem,jinak ten odkaz co si tady dal...to musí být hodně dobrý gamer.když třeba tekkena ještě nehrál online a má i ajchy za online hraní.:roll:

Odkaz ke komentáři

Gaming is about fun not about completing some lame achievs :) My opinion

asi tak, nerikam ze sbirani Gcek je blbost, mam rad ten zvuk pri ziskani achievu. Ale tohle je snad jasny ze to borec ohcal a je to jeho blbost ze podvadi. Ja si rad zahraju hru a az ji dohraju, treba ikdyz nemam ani pulku Gcek tak nehraju dal jenom kvuli nim...

Poctivi lide co to dohraji jak se ma se asi poznaji - ne vsechny hry na 100% atd atd.

Dante, jestli se vyseres na sbirani Gcek jenom kvuli tomu ze nekdo vi jak je nasbirat podvodem tak to teda koukam. Chapu ze se nekdo vysere na sbirani neceho, s cim porazis ve hre toho druheho, ale ze to vzdas pri necem se kterym se max. chlubis a mas osobni pocit z toho.... Pokud si je sbiral proo sebe tak budes pokracovat. Pokud si je sbiral pro to aby ses jimi chlubil, tak je mi jasny ze se na to vyprdnes.

Odkaz ke komentáři

do dnešního dne cca 22 hodin jsem byl vášnivým sběratelem achievemetnů a s tím je teď konec...protože jsem zjistil jak krásně někteří lidé podvádějí...tekken 6 není ještě možné hrát online a už mají 1000G i za online věci....dále také se podívejte zde

http://profile.mygamercard.net/ODST%20shishkaa

borec má v prá mintách dohráno několik her na 100% G včetně například forza 3 či modern warfare 2 a tekken 6...tyhle podvody jsou mi líto a tím pro mě sbírání ajchů končí....

a neni divne taky to ze uz tam ma DJ Hero? To se jeste neda sehnat, mozna je to nejakej recenzista a podobne... Chlapci z IGN maj taky gamertagy a ziskavaj ruzny ajchy napr. behem video recenzi...

Odkaz ke komentáři

dante jedeš bez hacku hraní si určitě užíváš.. :psp:'

ten který hackuje vypalí si hru hodí do mechaniky a pak si ajchy hackne je podle mě zakomplexovaný id*ot a měl by přemýšlet o prodejí konzole..

Hraní je přece o radosti občas i smutku ale podvadět by se nemělo.

je to můj názor já bych si ajchy nehacknul nikdy. hrát hru kvuli poslednímu jednomu ajchu mě baví :)

3ff3ct: to určitě ale aby během videorecenze nasbíral všechny ajchy ? :)

Odkaz ke komentáři

effect například tekken....nemá spuštěný online, takže jak může získat ajchy když nemá kde?

tak podle infa vývojáře, který vytváří přímo Modern Warfare 2 (mám známého co je sním v kontatku) je možné jedině, že je to novinář....protože například jen developeři mají tuhle možnost a po vydání se jim G mažou..stejně jako například novinářům...

Odkaz ke komentáři

videl bych to na nejakyho recenzistu / testera....

jinak opravdu kuli Gckum bych to nejak moc neresil...

zivot neni fer a hrani okolo xboxu se opravdu netoci jen okolo GS (teda aspon pro me ne...) pak z toho hrani nic nemas krome toho ze chces tendle a tendle ajch... a x hodin vymejslis jak ho ziskat..

Odkaz ke komentáři

to je normalni víte jak na to? na youtube je navod staci hdd z xko pichnout do pc otevrit pres jeden program a pres druhej tam dat unlock all achievements offline a klik date do xka a hle co mate Gcka ale je to na picu Gcka zlepsuji pocit z hry ale nemelo by se to prehanet

Odkaz ke komentáři

to je normalni víte jak na to? na youtube je navod staci hdd z xko pichnout do pc otevrit pres jeden program a pres druhej tam dat unlock all achievements offline a klik date do xka a hle co mate Gcka ale je to na picu Gcka zlepsuji pocit z hry ale nemelo by se to prehanet

jo zapojis hdd pres usb nebo jak je dostupne, pak otevres HDD pres program xplorer360 vytahnes jeden soubor nactes v programu Modio a das odemknout vsechny achievementy, ale nezkousel jsem takze nevim zda funguje...

Odkaz ke komentáři

spíš to bude tak ... napojíš hdd nahraješš ho přes nějaký program ... v pravo dole ti zabliká antivirus(nebo uprostřed) dáš vyymazat nebo dát do karantény pak si řekneš "no nefara" tak vypojíš hdd napojíš ho do xka a ejhle hdd smazanej xDDDDDD prostě dokonalý program pro totální čoráky :D

Odkaz ke komentáři

jak už tady bylo několikrát řečeno, když si ty lemplové neuměj udělat ajchy sami a sou zakomplexovaný, ať už kvůli kamarádům nebo snad dokonce i kvůli rodině tak si to holt hacknou. Já sám nehraju kvůli GS, já hraju kvůli hernímu zážitku. Dante jestli na tom vážně tak záleží tak se na ně vyser a zbírej dál, budeš z toho mít aspoň radost že si to zvládnul sám a ne díky nějakýmů hacku

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu