VXP Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 mam CF 3.40 OE-A a pustil jsem na tom ISO hry GRIP SHIFT chvilku hral a pak normalne ukoncil hru, vypnul PSP... ... pak chtel PSP znovu spustit PSP a jenom se rozsvitila zelena kontrolka, ktera po nejake dobe zhasla... recovery normalne funguje, takze downgradnu na 1.5 a pak zpatky na 3.40 OE-B takze problem temer zadnej... spis me zajima jestli se to uz nekomu stalo, ze mu hra udelala semibrick... nebo myslite ze to byla nejaka chyba toho CF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 skusal si vybrat baterku? a ine figle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 skusal si vybrat baterku? a ine figle? jj baterku jsem vytahl asi na 5 minut, vyjmul memory stick, umd... proste vsechno :-) a se stejnym vysledkem... jediny co jede je recovery... uz jsem si tam nahral i EBOOT z 1.5 akorat tu nemam nabijecku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 jj baterku jsem vytahl asi na 5 minut, vyjmul memory stick, umd... proste vsechno :-) a se stejnym vysledkem... jediny co jede je recovery...uz jsem si tam nahral i EBOOT z 1.5 akorat tu nemam nabijecku :-) na 1.5 nemusíš,stačí nainstalovat znovu 3.40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 na 1.5 nemusíš,stačí nainstalovat znovu 3.40 A jak kdyz to nezapne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 A jak kdyz to nezapne ? No pokud mas CF tak vzdycky ;) ....mam strach:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 A jak kdyz to nezapne ? uplně stejně jako kdyby chtěl na 1.50 :roll::roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VXP
mam CF 3.40 OE-A a pustil jsem na tom ISO hry GRIP SHIFT chvilku hral a pak normalne ukoncil hru, vypnul PSP...
... pak chtel PSP znovu spustit PSP a jenom se rozsvitila zelena kontrolka, ktera po nejake dobe zhasla...
recovery normalne funguje, takze downgradnu na 1.5 a pak zpatky na 3.40 OE-B takze problem temer zadnej...
spis me zajima jestli se to uz nekomu stalo, ze mu hra udelala semibrick... nebo myslite ze to byla nejaka chyba toho CF?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts