VXP Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 mam CF 3.40 OE-A a pustil jsem na tom ISO hry GRIP SHIFT chvilku hral a pak normalne ukoncil hru, vypnul PSP... ... pak chtel PSP znovu spustit PSP a jenom se rozsvitila zelena kontrolka, ktera po nejake dobe zhasla... recovery normalne funguje, takze downgradnu na 1.5 a pak zpatky na 3.40 OE-B takze problem temer zadnej... spis me zajima jestli se to uz nekomu stalo, ze mu hra udelala semibrick... nebo myslite ze to byla nejaka chyba toho CF?
0 myschoo Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 skusal si vybrat baterku? a ine figle?
0 VXP Odesláno Květen 10, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 skusal si vybrat baterku? a ine figle? jj baterku jsem vytahl asi na 5 minut, vyjmul memory stick, umd... proste vsechno :-) a se stejnym vysledkem... jediny co jede je recovery... uz jsem si tam nahral i EBOOT z 1.5 akorat tu nemam nabijecku :-)
0 LukDM Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 jj baterku jsem vytahl asi na 5 minut, vyjmul memory stick, umd... proste vsechno :-) a se stejnym vysledkem... jediny co jede je recovery...uz jsem si tam nahral i EBOOT z 1.5 akorat tu nemam nabijecku :-) na 1.5 nemusíš,stačí nainstalovat znovu 3.40
0 Challenger Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 na 1.5 nemusíš,stačí nainstalovat znovu 3.40 A jak kdyz to nezapne ?
0 Brento Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 A jak kdyz to nezapne ? No pokud mas CF tak vzdycky ;) ....mam strach:?
0 LukDM Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2007 A jak kdyz to nezapne ? uplně stejně jako kdyby chtěl na 1.50 :roll::roll::roll:
Otázka
VXP
mam CF 3.40 OE-A a pustil jsem na tom ISO hry GRIP SHIFT chvilku hral a pak normalne ukoncil hru, vypnul PSP...
... pak chtel PSP znovu spustit PSP a jenom se rozsvitila zelena kontrolka, ktera po nejake dobe zhasla...
recovery normalne funguje, takze downgradnu na 1.5 a pak zpatky na 3.40 OE-B takze problem temer zadnej...
spis me zajima jestli se to uz nekomu stalo, ze mu hra udelala semibrick... nebo myslite ze to byla nejaka chyba toho CF?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts