marekgips Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 aka je to grafika lebo ja sa v tom velmy nevyznam ale zatial mi nanej ide vsetko ale ako poznam tuto dobu uz o mesiac nemusi ako je natom teda?dik za odpoved Citovat
0 kuba741 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 je hodne dobra ale neni to zadnej high end shifty na high s AA to urcite da a potom gta4 na high tak urcite kdyz mas dobrej procik coz mas v tvym predeslym topicu no a crysís na very high taky urcite s 8xAA je to lepsi 8800gts :D Citovat
0 marekgips Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 dik ja len ci to rozbeha cod mw2 a mafiu 2 ale v bioshocku som musel vypnut high post procesing alebo nieco take lebo to cukalo ako sproste teraz uz ide bez toho super. Citovat
0 Smaky Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 Omg a jak to asi máme vědět,když ještě nejsou ani požadavky na ty hry?!Navíc nevim naco zakládáš zbytečně 2x v podstatě stejnej topic??? :roll: Citovat
0 kuba741 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 dik ja len ci to rozbeha cod mw2 a mafiu 2 ale v bioshocku som musel vypnut high post procesing alebo nieco take lebo to cukalo ako sproste teraz uz ide bez toho super. j rozebeha urcite na high :D Citovat
0 marekgips Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 aka je stabilna teplota vo vnutry pocitaca lebo na starom som mal dole bocny kryt a teplo islo prec ale na tomto si to nemozem dovolitkoly zaruke ale skrinka ma display kde ukazuje teplotu a da sa tam nastavit aby signalizovala prehriatie len neviem aka ma byt teraz je tam nastavena na 39 stupnou a uz sviety na cerveno ale to sa my zda byt mala teplota na poskodenie compu nie? Citovat
0 marekgips Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 bol som dnes u toho co mi to predaval a vravel ze tam mam nastavit kludne 65-70 stupnou a ze to co tam bolo teraz nastavene je od vyrobcu zakladne nastavenie. Citovat
Otázka
marekgips
aka je to grafika lebo ja sa v tom velmy nevyznam ale zatial mi nanej ide vsetko ale ako poznam tuto dobu uz o mesiac nemusi ako je natom teda?dik za odpoved
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.