Paganizer Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Zdravím, stáhnul jsem si hru FIFA10 a když to projedu programem abx360, tak mi to ukáže toto: Nevíte někdo, co se stím dá dělat? Za případnou pomoc předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Pokud máš FW alespoň 1.4, tak se tím nezabývej. Ta hra má vše v pořádku, ale máš v ABGX nastavenej Autofix level 3, takže se ho snaží patchnout, i když je v pořádku. EDIT: Jsem vůl, je to vlastně 3rd Wave hra, takže musíš mít 1.51 nebo 1.6. :) Prostě to vypal a hraj. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paganizer Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Pokud máš FW alespoň 1.4, tak se tím nezabývej. Ta hra má vše v pořádku, ale máš v ABGX nastavenej Autofix level 3, takže se ho snaží patchnout, i když je v pořádku.EDIT: Jsem vůl, je to vlastně 3rd Wave hra, takže musíš mít 1.51 nebo 1.6. :) Prostě to vypal a hraj. .) Dík moc. Mám 1.6, takže s tím můžu i na LIVE-ko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Jop, bez problémů. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Paganizer
Zdravím, stáhnul jsem si hru FIFA10 a když to projedu programem abx360, tak mi to ukáže toto:
Nevíte někdo, co se stím dá dělat? Za případnou pomoc předem díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.