NexusWright Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Mají iPhony koupené od českých operátorů simlock? A teď mám na mysli obojí typ koupě (v hotovosti a na tarif). Nebo jsou bez simlocku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 taky mě to zajíma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 U vodafone nemá simlock (vím, mám) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 zalezi od operatora... u nas T-Mobile ma SIM lock, Orange nie... cize teoreticky aj T-Mobile CZ ma sim lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 v cesku je toto jiz delsi dobu zakazane, takze mobily musi byt pouzitelne pro vsechny operatory (pokud ne a mate fakturu od starsiho mobilu, operator vam ho musi na jeho naklady odblokovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 A jde si to odblokovat sám doma ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 jo Yellowsn0wem ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 A jde si to odblokovat sám doma ??? Můžes ale od FW 3.1 a vyšší je tam nějákej baseband takže to nejde a mám otázku.. Ultrasn0w a Yellowsn0w - to je obojí na odstranění simlocku nebo sem to nějak popletl?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Jasně, ale jen do nějakýho fw :) Díky za odpovědi, můžete lock... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NexusWright
Mají iPhony koupené od českých operátorů simlock? A teď mám na mysli obojí typ koupě (v hotovosti a na tarif). Nebo jsou bez simlocku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.