eminem Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 hoj zacal jsem delat jaibreak 3.1.2 a updatoval jsem pres itunes uz jsem predtim mel jailbreak... a ted mi to hodilo ze nemohl byt iphone udatovan..a zamrznul a ted uz naskoci jen jablko a nepusti me to dal co mam delat - NUTNE HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 DFU + restore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eminem Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 prosim jak mam updatovat FW na ten 3.1.2 ted jsem to zprovoznil a jakej postu aby to mohl nahrat pres restore a pak updatovat protoze ted mam 3.0 jailbreak zejo..a kdyz jsem updatoval tak mi to neslo..updatoval jsem pres itunes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 musis spravit to co ti pise welbysek, nahodit do DFU a restore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eminem
hoj zacal jsem delat jaibreak 3.1.2 a updatoval jsem pres itunes uz jsem predtim mel jailbreak... a ted mi to hodilo ze nemohl byt iphone udatovan..a zamrznul a ted uz naskoci jen jablko a nepusti me to dal co mam delat - NUTNE HELP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.