G*E*O*R*G*E Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 dobrý den moje psp nekdy nechce načíst kartu a někdy když hraju tak mi najednou zčerná display prosím vás nevíte co by to mohlo být jestli čtečka nebo karta:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 dobrý den moje psp nekdy nechce načíst kartu a někdy když hraju tak mi najednou zčerná display prosím vás nevíte co by to mohlo být jestli čtečka nebo karta:cry: Jaou kartu mas sandisk nebo sony?Myslim ze to bude spatnou kartou...Zkus format... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G*E*O*R*G*E Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 no mám 8 GB sandisk M2 s převodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 zkus jinej adapter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Zkoušel si to dát do pc? Nebo do foťáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G*E*O*R*G*E Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 v pc mi bezproblémově funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Taky se ti v PC nepohybuje,může to být cokoliv zkus kartu dát do PC a nějak,nevím jak stím třepat,nebo zkus ten adapter vyměnit a nebo zkusit jinou kartu do PSP.Může to být i čtečka a taky to může být třeba připojení té čtečky v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 hej jako ja to mam taky koupil sme si new kartu sony a po tejdnu mito dela znova necte mito ubec kartu , uz sem tak zoufalej zeji vzdy oliznu zlehka vlozim do psp a ono to tu kartu nacte jinak mito nejde takze sem z toho taky nastvanej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 mam sanidks m2 4gb + adapter sandisk a funguje to , njn shit sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Neni to Sony,si přečti co on má za strašnou drahou kartu a stejně mu to dělá,je to tím že je to moc přenosná věc a todle se tam prostě ničí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G*E*O*R*G*E Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 hurááá tak nakonec jsem to vyřešil psp jsem celé rozebral vyjmul zákládní desku a jak je na ní připájená čtečka karet tak jsem ji vyčistil lihem a drátky které snímají kartu sem pomocí jehly zlehka ohnul a vše vrátil na zpětna karta se už bezproblémově chytá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 jj ja mel stejnej problem a vetsinou byva chyba ve ctecce v psp a reseni, ktery si napsal ji vetsinou na 95% vyresi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.