G*E*O*R*G*E Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 dobrý den moje psp nekdy nechce načíst kartu a někdy když hraju tak mi najednou zčerná display prosím vás nevíte co by to mohlo být jestli čtečka nebo karta:cry: Citovat
Honza222 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 G*E*O*R*G*E napsal: dobrý den moje psp nekdy nechce načíst kartu a někdy když hraju tak mi najednou zčerná display prosím vás nevíte co by to mohlo být jestli čtečka nebo karta:cry: Jaou kartu mas sandisk nebo sony?Myslim ze to bude spatnou kartou...Zkus format... Citovat
G*E*O*R*G*E Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 no mám 8 GB sandisk M2 s převodem Citovat
AlexXx Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 Zkoušel si to dát do pc? Nebo do foťáku? Citovat
G*E*O*R*G*E Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 v pc mi bezproblémově funguje Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 Taky se ti v PC nepohybuje,může to být cokoliv zkus kartu dát do PC a nějak,nevím jak stím třepat,nebo zkus ten adapter vyměnit a nebo zkusit jinou kartu do PSP.Může to být i čtečka a taky to může být třeba připojení té čtečky v PSP. Citovat
Sike Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 hej jako ja to mam taky koupil sme si new kartu sony a po tejdnu mito dela znova necte mito ubec kartu , uz sem tak zoufalej zeji vzdy oliznu zlehka vlozim do psp a ono to tu kartu nacte jinak mito nejde takze sem z toho taky nastvanej.. Citovat
LoCo99 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 mam sanidks m2 4gb + adapter sandisk a funguje to , njn shit sony Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2009 Neni to Sony,si přečti co on má za strašnou drahou kartu a stejně mu to dělá,je to tím že je to moc přenosná věc a todle se tam prostě ničí :) Citovat
G*E*O*R*G*E Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2009 hurááá tak nakonec jsem to vyřešil psp jsem celé rozebral vyjmul zákládní desku a jak je na ní připájená čtečka karet tak jsem ji vyčistil lihem a drátky které snímají kartu sem pomocí jehly zlehka ohnul a vše vrátil na zpětna karta se už bezproblémově chytá:-) Citovat
wlk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2009 jj ja mel stejnej problem a vetsinou byva chyba ve ctecce v psp a reseni, ktery si napsal ji vetsinou na 95% vyresi :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.