Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s PC vypina se...uz proste nevim cim to je:(

Kapr

Otázka

Tak....jedine co me napadlo je UFO...protoze jinak nevim...PC jak uz vite se mi vypinalo...take sem vymenil uplne komplet cele PC...proste vsechno desku cpu gpu ramky hdd zdroj...a pc se porad vypina a dela to same?i s jinym HDD?muze mi to nekdo rozume vysvetlit?dokonce i jinej kabel jine misto sem zkousel..porad to same.......uz fakt nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tak....jedine co me napadlo je UFO...protoze jinak nevim...PC jak uz vite se mi vypinalo...take sem vymenil uplne komplet cele PC...proste vsechno desku cpu gpu ramky hdd zdroj...a pc se porad vypina a dela to same?i s jinym HDD?muze mi to nekdo rozume vysvetlit?dokonce i jinej kabel jine misto sem zkousel..porad to same.......uz fakt nevim...

jestli si vymenil zdroj a vsechny podotykam vsechny soucastky v pc a zkusil jinej kabel a strcil to do jine zasuvky a porad to dela thak jedine vysvetleni je WINDOWS nemas ted v tom novem pc stejny win jako v tom starem?? zkusil bych jiny!!

PS:nemyslim z XP na win7 ale vzit si ten win treba zase XP od jinud ty ho mas zatim tenhle WIN stazenej ze?

Odkaz ke komentáři

• 0
jestli si vymenil zdroj a vsechny podotykam vsechny soucastky v pc a zkusil jinej kabel a strcil to do jine zasuvky a porad to dela thak jedine vysvetleni je WINDOWS nemas ted v tom novem pc stejny win jako v tom starem?? zkusil bych jiny!!

PS:nemyslim z XP na win7 ale vzit si ten win treba zase XP od jinud ty ho mas zatim tenhle WIN stazenej ze?

Zkousel sem to vedle kde PC jede normalne jinej kabel sem taky zkousel.... jiny W tam nemam ale zkousel jsem jiny HDD co vedle na PC jede a nic

A nebo máte v domě špatnou elektriku...

to asi ne kdyz vedle PC jede uplne v pohode...a delalo ti jinde nez u me doma...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu