Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

EMTEC DVD DL+ - Jasper - NEKUPOVAT!!!

Olaf

Recommended Posts

Zdary,

Ačkoliv máme samostatný topic o DVD, berte tohle jako one shot varování/(ne)doporučení.

Nevím, jak na jiných verzích x360, možná to někomu jinému na jiné verzi bude fungovat, možná to byla špatná série, whatever, celkově to za to zklamání a extra práci nestojí.

Jedná se Emtec DVD DL+, vypada to zhruba takto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000Q5T (toto je obal DVD R, ale vypadá to stejně), k dostaní v síti Tesco za cca 250,-.

Jasper to absolutně nerozběhne, vyzkoušeno na dvou různých konzolích.

Hra se z počátku načte, dostanete se do menu, a dál už nic (Tekken 6, PES 2010, Borderlands, etc.). Instalace to samé, naběhne u každé hry na cca 33% y adios. Vyloženě problém v čtení. Konzole to kouše a kouše, ale nepokouše...

Jediná možnost po smazání downloadu potom jedině ISO image a vypálit znovu na kvalitu, celkově opruz práce navíc.

...a nekamenujte mě, pakliže zde již něco podobného někde je. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ma revizia Jasper spolocne s citanim DVD? :wohow: Na citanie sluzi opticka mechanika.

Správně, nic. Ale nejsem natolik technicky znalej, abych znal detailní technický nuance mezi jednotlivejma verzema a věděl, jestli je v optice nějakej rozdíl, nebo není.

Jasper jsem uvedl pouze jako svýho druhu druhotnou informaci, z výše uvedenejch důvodů. Navíc, jak vidno, někomu Emtec fungují, někomu ne, jasper nejasper.

Ad vypalování, pak jsem si s tím ještě hrál, když jsem viděl, že to neběží, a při jakémkoliv nastavení a vypalování to konzole stejně nepřečetla. Resp. ani jedna.

Odkaz ke komentáři

Tak já je kupuju od doby, co mám flash a vlastně samotný Xbox.. Co jsem takhle koupil celkem zatim 30 DVD, a tak 5 DVD šlo do háje hned při vypálování v imgburnu (chyba se vyhodila asi po 30 sekundách vypalování). Jinak v Xboxu fungujou v pohodě.. Jen mě na nich poslední dobou štve, že sem z posledního balení deseti DVD vyhodil tři :(

Ale za tu cenu dobré :)

Odkaz ke komentáři

Tak já je kupuju od doby, co mám flash a vlastně samotný Xbox.. Co jsem takhle koupil celkem zatim 30 DVD, a tak 5 DVD šlo do háje hned při vypálování v imgburnu (chyba se vyhodila asi po 30 sekundách vypalování). Jinak v Xboxu fungujou v pohodě.. Jen mě na nich poslední dobou štve, že sem z posledního balení deseti DVD vyhodil tři :(

Ale za tu cenu dobré :)

Za aku cenu? Ja u nas v malom obchode Maxell 2,4x za 0,85 € a bez problemov...a 3 krat viac nez ty :cheesygrin: Ani Fortis 8x mi nezlyhal.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tohle nema rozhodne s xboxem co docineni , mas proste spatnou vypalovacku nebo si nerozumi zrovna s timto mediem ...

Ja na emtec palil jen jednou a pravda loadingy se mi zdaly nejake delsi , ale hra bezela v pohode .

Kazda vypalovacka vypaluje jinak proste...

Ja mam LG GSA-H55N uz asi rok a pul a nestezuju si .

Takovych diskuzi uz tu bylo , lock...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu