Olaf Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Zdary, Ačkoliv máme samostatný topic o DVD, berte tohle jako one shot varování/(ne)doporučení. Nevím, jak na jiných verzích x360, možná to někomu jinému na jiné verzi bude fungovat, možná to byla špatná série, whatever, celkově to za to zklamání a extra práci nestojí. Jedná se Emtec DVD DL+, vypada to zhruba takto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000Q5T (toto je obal DVD R, ale vypadá to stejně), k dostaní v síti Tesco za cca 250,-. Jasper to absolutně nerozběhne, vyzkoušeno na dvou různých konzolích. Hra se z počátku načte, dostanete se do menu, a dál už nic (Tekken 6, PES 2010, Borderlands, etc.). Instalace to samé, naběhne u každé hry na cca 33% y adios. Vyloženě problém v čtení. Konzole to kouše a kouše, ale nepokouše... Jediná možnost po smazání downloadu potom jedině ISO image a vypálit znovu na kvalitu, celkově opruz práce navíc. ...a nekamenujte mě, pakliže zde již něco podobného někde je. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humr Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 mam stejnou skusenost zbytecne vyhozene prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 tak chlapi nevim co mate za palirnu ale tyhle media mam a taky i hry co jste vyjmenovali mam verzi jasper palim 8x a zadny problem takze je asi problem u vas a ne v mediich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 taky podobná skušenost.. po umytí pod horkou mydlovou vodou zas jelo.. ale potom zase ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ty média jsem teď koupil 2x 10ks a zatím vše v pohodě bez problémů pálím na palírně LG 8x jo ale nemám jasper. Mechaniku mam Liteon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Co ma revizia Jasper spolocne s citanim DVD? :wohow: Na citanie sluzi opticka mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Taky mi to nejde do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Napiste co máte za palírny. JE možná že si vaše DVD vypalovačka s EMETECama proste nerozumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Co ma revizia Jasper spolocne s citanim DVD? :wohow: Na citanie sluzi opticka mechanika. Správně, nic. Ale nejsem natolik technicky znalej, abych znal detailní technický nuance mezi jednotlivejma verzema a věděl, jestli je v optice nějakej rozdíl, nebo není. Jasper jsem uvedl pouze jako svýho druhu druhotnou informaci, z výše uvedenejch důvodů. Navíc, jak vidno, někomu Emtec fungují, někomu ne, jasper nejasper. Ad vypalování, pak jsem si s tím ještě hrál, když jsem viděl, že to neběží, a při jakémkoliv nastavení a vypalování to konzole stejně nepřečetla. Resp. ani jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak já je kupuju od doby, co mám flash a vlastně samotný Xbox.. Co jsem takhle koupil celkem zatim 30 DVD, a tak 5 DVD šlo do háje hned při vypálování v imgburnu (chyba se vyhodila asi po 30 sekundách vypalování). Jinak v Xboxu fungujou v pohodě.. Jen mě na nich poslední dobou štve, že sem z posledního balení deseti DVD vyhodil tři :( Ale za tu cenu dobré :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak já je kupuju od doby, co mám flash a vlastně samotný Xbox.. Co jsem takhle koupil celkem zatim 30 DVD, a tak 5 DVD šlo do háje hned při vypálování v imgburnu (chyba se vyhodila asi po 30 sekundách vypalování). Jinak v Xboxu fungujou v pohodě.. Jen mě na nich poslední dobou štve, že sem z posledního balení deseti DVD vyhodil tři :(Ale za tu cenu dobré :) Za aku cenu? Ja u nas v malom obchode Maxell 2,4x za 0,85 € a bez problemov...a 3 krat viac nez ty :cheesygrin: Ani Fortis 8x mi nezlyhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tohle nema rozhodne s xboxem co docineni , mas proste spatnou vypalovacku nebo si nerozumi zrovna s timto mediem ... Ja na emtec palil jen jednou a pravda loadingy se mi zdaly nejake delsi , ale hra bezela v pohode . Kazda vypalovacka vypaluje jinak proste... Ja mam LG GSA-H55N uz asi rok a pul a nestezuju si . Takovych diskuzi uz tu bylo , lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts