John Petrucci Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ahoj, nejsem připojen přes live, tak bych potřeboval nový patch pro hraní her wawe 4, děkuji:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ahoj, nejsem připojen přes live, tak bych potřeboval nový patch pro hraní her wawe 4, děkuji:cry: Aky patch? Chces patchnut hru s wave4? Na to posluzi aj PPF-O-MATIC3. Ak myslis update dashboardu, tak to bude problematicke. Na nete sa objavil iba samotny dash, bez avatarov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 John Petrucci Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 trezor pošli odkaz, nepotřebuju avatary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 trezor pošli odkaz, nepotřebuju avatary Ty si lenivy prezerat temy, topiky na tomto fore, kde sa riesi wave4? Nahliadni do X360 software...tam by si nasiel aj tento odkaz: http://digiex.net/xbox-360-content/2559-nxe-update-2-0-8507-0-download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 John Petrucci Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 trezzor teď jsem to stáhnul a extrahoval, a nic mi to nedělá, kde poznám že to tam je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 trezzor teď jsem to stáhnul a extrahoval, a nic mi to nedělá, kde poznám že to tam je ? Je to bez avatarov (7,44 MB). No neviem, ked si vlozil USB do konzoly, tak sa nic nedeje? Ja som to nestahoval, ale niekto iny...KILLERS http://console-forum.net/showthread.php?t=70435&page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
John Petrucci
Ahoj, nejsem připojen přes live, tak bych potřeboval nový patch pro hraní her wawe 4, děkuji:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.