AlexXx Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Čaues, asi před týdnem sem si udělal pořádek v Itunes. Pak se mi pokazilo pc a museli sme win přeinstalovat. Písniček mám půlku a zase bych to musel všechno si srovnat a tak. Neznáte něco jak to udělat, aby se mi to tam nahrálo z Ipodu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 zravím bohužel z ipodu do itunes nikdy nic nedostaneš, funguje to jenom jednosměrně... ale přesně to samý se stalo mě a stačí když přes program WinSCP pisničky překopíruješ ručne... a najdeš je ve složce private/var/mobile/media/iTunes_Control/Music mají sice špatnej název ale id3tagy zústanou správný.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 toto by mohlo pomoct http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=14511 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexXx
Čaues,
asi před týdnem sem si udělal pořádek v Itunes. Pak se mi pokazilo pc a museli sme win přeinstalovat. Písniček mám půlku a zase bych to musel všechno si srovnat a tak. Neznáte něco jak to udělat, aby se mi to tam nahrálo z Ipodu?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.