Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Zdravím Mám steam na CS 1.6 a mám problém s jednou věcí, když si najdu IP na netu, nemohu si ji přidat do oblíbených ve stemu :( nevíte co s tím ?.. na NS mi to šlo normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 tak skus kompletně reinstal cs taky zkus smazat cs 1.6 non steam...jakej je tvuj nick na steamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Reinstaloval sem... a nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Při jaké koliv chybe Oddinstallujte CS z PC,a vymažte složku na C:\Program Filles\Counter Strike 1.6\ (Pro NON-STEAM).(Jelikož si ho měl,tak to udělal) A znovu nainstallujte :( Zkus to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Reinstaloval sem... a nepomohlo existuji jeste ty servery? nezmenili si IP adresy? nemas zaskrknuty hide full servers, password protected, empty servers? neni to NS server (ale to by nemelo vadis)?.... jestli ani 1 z techto moznosti tak nwm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Negto : mám komplet po reinstalu :DD Termix : ani jedno to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 A vymazal si tu složku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Negto : mám komplet po reinstalu :DDTermix : ani jedno to není tak reinstaluj celej steam :DDDDDDD jinak ti neporadim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Sem po reinstaluj Windows.... nešlo mi to už aji když sem steam koupil.. jenom mi to nějak nevadilo, ale když si najdu servery přes steam a dám add to favourite tak v pohodě se tam dají, jenom když si dám já konkrétní server tak to prostě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 tak to neukladej a napis do konsole connect a IP adresu serveru nebo kdyz se pridas do nejakych skupin na Steamu tak ti to davá auomaticky servery kde hraji tvý pratele ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 to sem samozřejmě zkoušel , ale ono se to ani nepřipojí k tomu serveru přes konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Mám steam na CS 1.6 a mám problém s jednou věcí, když si najdu IP na netu, nemohu si ji přidat do oblíbených ve stemu :( nevíte co s tím ?.. na NS mi to šlo normálně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.