marklar1468623706 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Dobrý den,když mám ps3 80gb a mám na něho záruku a náhodou se mi rozbije dají mi ps3 slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ne nedaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ne nedaji ti ps3 slim,spis ti konzoli opravi nebo daji tu stejnou verzi:Dco bys taky chtel aby sis nechal na zaruku opravit treba ps3 40 gb a prioslo ti fungl slim 250gb?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marklar1468623706 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ne já jenom že fatky se už nevyrábí.Tak co mi dají místo toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Nejde to , a pokud by ti jej chteli dat nejdriv by si s tim musel pisemne souhlasit . Je to jiny pristroj . Jedina sance je vraceni penez a koupi nove konzole . Toho dosahnes jedine pokud reklamace neprobehne do 30ti kalendarnich dnu a nebo mas 3x rozdilnou , ci 4x stejnou (nebo naopak ?) zavadu. Pak mas narok pozadovat odstoupeni od kupni smlouvy... Ne já jenom že fatky se už nevyrábí.Tak co mi dají místo toho. V servisech maji jeste i 60 gb nove dostatek , takze se neboj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petrasek Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Nejde to , a pokud by ti jej chteli dat nejdriv by si s tim musel pisemne souhlasit .Je to jiny pristroj . Jedina sance je vraceni penez a koupi nove konzole . Toho dosahnes jedine pokud reklamace neprobehne do 30ti kalendarnich dnu a nebo mas 3x rozdilnou , ci 4x stejnou (nebo naopak ?) zavadu. Pak mas narok pozadovat odstoupeni od kupni smlouvy... V servisech maji jeste i 60 gb nove dostatek , takze se neboj :) No melo by byt 3x stejnou nebo v pripade ze zarizeni ma vice zavad soucastne. Osobne nevim o tom ze by byly 4 odlisne zavady. Pokud jdes po treti reklamovat tu samou zavadu muzes zazadat o odstoupeni od kupni smlouvy. Rika se 3x ale problem je ze v zakone to nikde neni stanovene vsude je jen opakujici se stejna zavada ze je povazovana za neopravitelnou zavadu. Jinak pokud se jedna o zavadu neopravitelnou je volba na tobe zda si vezmes ten samy novy model nebo penize. Rozhodne ti nedaji jinou. Pokud tvuj model nebude tak ti vrati penize coz byva i vyhodnejsi nebot ceny klesaji a oni vrati puvodni nakupni cenu. Ale rozhodne poprve nevrati penize. Pokud se teda nebude jednat o neopravitelnou zavadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marklar1468623706
Dobrý den,když mám ps3 80gb a mám na něho záruku a náhodou se mi rozbije dají mi ps3 slim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.