marklar1468623706 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 Dobrý den,když mám ps3 80gb a mám na něho záruku a náhodou se mi rozbije dají mi ps3 slim? Citovat
0 trusty Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 ne nedaji ti ps3 slim,spis ti konzoli opravi nebo daji tu stejnou verzi:Dco bys taky chtel aby sis nechal na zaruku opravit treba ps3 40 gb a prioslo ti fungl slim 250gb?:lol: Citovat
0 marklar1468623706 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 Ne já jenom že fatky se už nevyrábí.Tak co mi dají místo toho. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 26, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2009 Nejde to , a pokud by ti jej chteli dat nejdriv by si s tim musel pisemne souhlasit . Je to jiny pristroj . Jedina sance je vraceni penez a koupi nove konzole . Toho dosahnes jedine pokud reklamace neprobehne do 30ti kalendarnich dnu a nebo mas 3x rozdilnou , ci 4x stejnou (nebo naopak ?) zavadu. Pak mas narok pozadovat odstoupeni od kupni smlouvy... Ne já jenom že fatky se už nevyrábí.Tak co mi dají místo toho. V servisech maji jeste i 60 gb nove dostatek , takze se neboj :) Citovat
0 Petrasek Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Nejde to , a pokud by ti jej chteli dat nejdriv by si s tim musel pisemne souhlasit .Je to jiny pristroj . Jedina sance je vraceni penez a koupi nove konzole . Toho dosahnes jedine pokud reklamace neprobehne do 30ti kalendarnich dnu a nebo mas 3x rozdilnou , ci 4x stejnou (nebo naopak ?) zavadu. Pak mas narok pozadovat odstoupeni od kupni smlouvy... V servisech maji jeste i 60 gb nove dostatek , takze se neboj :) No melo by byt 3x stejnou nebo v pripade ze zarizeni ma vice zavad soucastne. Osobne nevim o tom ze by byly 4 odlisne zavady. Pokud jdes po treti reklamovat tu samou zavadu muzes zazadat o odstoupeni od kupni smlouvy. Rika se 3x ale problem je ze v zakone to nikde neni stanovene vsude je jen opakujici se stejna zavada ze je povazovana za neopravitelnou zavadu. Jinak pokud se jedna o zavadu neopravitelnou je volba na tobe zda si vezmes ten samy novy model nebo penize. Rozhodne ti nedaji jinou. Pokud tvuj model nebude tak ti vrati penize coz byva i vyhodnejsi nebot ceny klesaji a oni vrati puvodni nakupni cenu. Ale rozhodne poprve nevrati penize. Pokud se teda nebude jednat o neopravitelnou zavadu. Citovat
Otázka
marklar1468623706
Dobrý den,když mám ps3 80gb a mám na něho záruku a náhodou se mi rozbije dají mi ps3 slim?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.