Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nenačte memory stick


freerider

Otázka

Ahoj mám problém z načítáním karty na svym psp 1000 mám dvě karty obě origo jednu starší 2GB a druho 8GB po přehrání na nový firmware to chvíly behalo jak mělo pak se mi to seklo uprosřed hry a ted už se nenačte ani jenda z obou karet pouze problikává kontrolka načítání a nic se neděje.Zkoušel jsem je dávat do čtečky ta 8G pouze problikne a nic ta 2G šla načíst normálně má někdo podobnou zkušenost ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zkoušel jsi jí připojit přes čtečku do PC a naformátovat ? Mam stejnej problém a nejsem sám :) kámoš 4 GB Lexar ... já mam 8GB M2 SanDisk. Je možný, že jsou FAKE, ale karta normálně funguje, běží jak má a pak už se nenačte.

//EDIT:

karty od sandisku fake nebývají....

To vim taky xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

na čtečku jsem to připojil načetla se jen ta 2G a to asi na potřetí.no jak tak koukam na ty posty tak asi koupim adapter na mini sd.Tu pak budu aspon moct ještě použít memorystick má celkově špatnou konstrukci láme se u konektorů a ještě to tahkle zlobí zatý SD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Zkoušel jsi jí připojit přes čtečku do PC a naformátovat ? Mam stejnej problém a nejsem sám :) kámoš 4 GB Lexar ... já mam 8GB M2 SanDisk. Je možný' date=' že jsou FAKE, ale karta normálně funguje, běží jak má a pak už se nenačte.[/quote']

karty od sandisku fake nebývají....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu