emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ahoj vsem, zakladame forum o musice, zatim to rozjizdime na free serveru ale plan je ze pokud se forum chytne, presedlame na placeny server. takze hledama adminy a moderatory, chtel bych aby kazdy moderator byl specificky, napisu to lajcky: hledame discanty kteri vedi co je noveho, hopery ktery vedi co je noveho, punkery, rockery, skacka, dnb atd.... snad ste pochopily, zitra bude spustena instalacka... takze bychom do toho zitra vlitly, dale hledame schopneho grafika pro logo, a nejake propagatory, s forum to myslime vazne. kdo ma chut, neco malo umi s css, nekoho kdo se vyzna v hudbe. dale pak shanime schopne kritiky( u nich bych chtel zaklad aby se umely cesky y spisovne vyjadrovat) FORUM BUDE LEGALNI, ZADnY WAREZZ! piste sem a nebo pm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jakože nový tracky a co se děje ve světě ? ja bych to klidně vzal (hip-hop) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Měli jsme stejný nápad,já už mám hosting i domenu,nechceš spolupracovat a spojit projekty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jakože nový tracky a co se děje ve světě ? ja bych to klidně vzal (hip-hop) presne tak:) pokud budes mit stale zajem tak pm a zejtra to rozjedeme( ulil sem se kuli tomu z praxi:D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Měli jsme stejný nápad,já už mám hosting i domenu,nechceš spolupracovat a spojit projekty? spatne by to nebylo, ale podpinkou je legalni forum, urcite vis ze na free hostingu se ilegalita neda... jinak spolupracuje se mnou pan ktery se zna s zakladatelem warezforum a vi o forach hodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Warez by tam byl,ale od hostingu povolene :) Problem by v tom nebyl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Warez by tam byl,ale od hostingu povolene :)Problem by v tom nebyl :) tak pokud to myslis vazne napis mi pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 presne tak:) pokud budes mit stale zajem tak pm a zejtra to rozjedeme( ulil sem se kuli tomu z praxi:D ) ok zítra taky bulnu školu :D icq: 385740249 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Nabídku jsem odeslal,bylo by lepší se spojit,než dělat dva stejné projekty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 hlasim se na moderatora (punkrock,alternative,indie) ;).....můžu trochu vypomoct i po grafický stránce....tzn.:logo,bannery,atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 hlasim se na moderatora (punkrock,alternative,indie) ;).....můžu trochu vypomoct i po grafický stránce....tzn.:logo,bannery,atd.... pis pm... jinak SPOJILY SME SE S NEGTEM TAKZE PLS LLOOCCKK negto zitra poda info, ve ctryri to rozjizdime na placene domene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 smim se hlasit na hIP-HOP? MYSLIM ZE MAM PREHLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Zítra to reozjedem,projekt jsem už plánoval dávno,bude domena a vše :) Zítra udělám topic v odkazech a jestli budete aktivní,určitě vás udělám modem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 já chci já chci já chci :lol:....né,prostě na 100% se mnou počítejte když mě budete chtít na ten styl co sem psal(taky mám přehled:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jo,berem všechny :love: Minimálně jako membery a ty nejaktivnější odměním funkcí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ok, budu se snazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jo,berem všechny :love:Minimálně jako membery a ty nejaktivnější odměním funkcí :) hele akorat z nas delas nedockavi:D:D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Však já jsem....:lol: O tom foru jsem přemýšlel dlouho a dlouho ho realizuji :) Proto ze začátku budu admin jenom já a funkce přidám podle zásluh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 taky kaslu na skolu, stejne tam zitra nikdo nebude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 taky kaslu na skolu, stejne tam zitra nikdo nebude:D do skoly bez, pro ostatni: do skoly jdete stejne driv jak ve 4 odpo to rozjety nebude... ja nejdu , mam depku rozesel sem se s mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 a ja musim vyzkouset novy tabak do vodnice, kdybych to neudelal tak mam taky depku:D stejne mam zitra praxi PS: jak dlouho na tom delate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Plánování realizace atd? Asi měsíc :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 a ja musim vyzkouset novy tabak do vodnice, kdybych to neudelal tak mam taky depku:D stejne mam zitra praxiPS: jak dlouho na tom delate? spoolu? akorat 10 min po pm, zejtra to vypukne:) du spat sem v pici:( tak cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jinak ze začátku to vše pod palcem budu mít já :) Funkce dám podle aktivity atd :) Doufám,že se to rozjede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Hlásím se taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.