citronada Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Čaute všichni měl bych dotaz mám Windows 7 a chtěl sem si nainstalovat CS 1.6 vše proběhlo ok opatchoval sem to na 26v verzi .. vše OK .. Zapnu to dám si tam server na kterém chcu hrát do favorites zapnu načítá OK a jak se tam oběví takbulka když už ste ve hře kde dáváte OK tak jak na to klikám tak se mi to sekne :-( .. Pls poradte ... Myslím že je to W7 protože na xp a vistě mi cs jelo v pohodě .. Máte někdo stejný problém nebo víte jak to vyřešit ? .. Pls poradte .. Díky :-P :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jediný co mě napadá zkusit vyšší patch (esi teda je, ale myslím jo, nwm já mám steam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jediný co mě napadá zkusit vyšší patch (esi teda je, ale myslím jo, nwm já mám steam) Jo ten jsem taky měl nějakej 30 něco .. Taky nešel .. Ale díky za radu .. A ty máš origo steam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 stahni si toto (skopči to do goooglu) cs16full_p48_kso_build_4554 přes torrent odskoušeno na WIN7 7264 a 7600 a funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Ano mám a sem plně spokojen, až teda na jednu věc http://console-forum.net/showthread.php?t=71096 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ještě bys mohl skusit klikni na ikonku cs -> vlastnosti -> kompabilita -> tento program spustit v režimu kompability -> a dej Windows xp service pack 2.. a ještě zaškrtni spustit program jako správce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Aha o to mi jde o ty servery .. :) .. Ale díky oboum a emere díky zkusím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 stahni si toto (skopči to do goooglu) cs16full_p48_kso_build_4554 přes torrent odskoušeno na WIN7 7264 a 7600 a funguje jak má Tak už to stahuju a chci se zeptat to je instalačka ? Takže mám odinstalopvat ten starej cs a dat tento ? Nemusím instalovat patche ? .. ještě bys mohl skusit klikni na ikonku cs -> vlastnosti -> kompabilita -> tento program spustit v režimu kompability -> a dej Windows xp service pack 2.. a ještě zaškrtni spustit program jako správce Udělal sem a nic ale tak snad vyjde ta první varianta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 je to cs s nejnovějším protocolem a to 48 a to znamená = žadné patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 je to cs s nejnovějším protocolem a to 48a to znamená = žadné patche tak odzkoušeno a ani s tím to nejede :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Pls poradite někdo ? Neni třeba potřeba nainstalovat nějake ovladače nebo tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Má win 7 64bit a cs 1.6 mi jede normálně patch 36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Mě nezajimá komu to jede já se ptám kdo mi poradí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 tak si rovnou stáhni patch 36 melo by to jit stahi to na www.soe.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 To taky nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 citronada: v prvním příspěvku máš Myslím že je to W7 protože na xp a vistě mi cs jelo v pohodě .. tak ti píšu že Win 7 to není :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
East Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 tak si kup steam, a nebo si tam hod z5 xp, měl jsem problém s vistama, že jsem měl velkou latenci, ale hodil jsem něco do konzole a už to šlape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak díky všem co se mi snažili poradit už je to hotovo :-) Musel jsem přeinstalovat windows 7 ale budiž :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.