Senpu Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Nazdar co takhle založit tuhle hru (už tu kdysi byla myslím :) ) Něco podobného jako http://www.last.fm/group/Czech+republic/forum/15765/_/458927 Jde o to že budeme psát příběh ze slov,každý uživatel jedno např: Uživatel 1 : Mám Uživatel 2 : Mám rád Uživatel 3 : Mám rád svojí Uživatel 4 : Mám rád svojí babičku. Vždy když někdo přispívá tak musí zkopírovat dosavadní příběh a pak dodat slovo. 1 Uživatel může pokračovat v příběhu jen po 2 dalších příspěvcích ... Nepoužívejte Rasistické nadávky! Snažte se nepsat sprostými výrazy Zkuste nepsat pořád to samé slovo! Takže začínám: ___________ Jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jednou jsem........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou sem byl ráno EDIT : OMG, dyt zacinal Senpu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 tak já začnu - Jdu - Sorry za pozdní odpovědˇnež jsem něco vymyslel doplnil to někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jednou jsem byl na kolejích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 jednou jsem byl na kolejích a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 mimo debilní topic: Děláte si srandu?určitě se bude chtít každej spammer zůčastnit,tak se zůčastní a jak dlouho myslíš,že to vydrží?Až bude třeba 50 a více slov?taková debilita,jako topic vymlysli si debilní otázku a dostaň debilní odpověď.Fakt debilnější věci zde být už snad ani nemůžou,když je to CONSOLE FORUM... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 mimo debilní topic: Děláte si srandu?určitě se bude chtít každej spammer zůčastnit,tak se zůčastní a jak dlouho myslíš,že to vydrží?Až bude třeba 50 a více slov?taková debilita,jako topic vymlysli si debilní otázku a dostaň debilní odpověď.Fakt debilnější věci zde být už snad ani nemůžou... :roll: tak proč jsem píšeš ? když je to debilita... raději se zdrž komentů a nelez adminům do řiti i když vidím že se zapojili tak si běž buzerovat někoho jiného. Omlouvám se za přetržení hry, nevím co je strekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak do Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak do kolotoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak do kolotoce a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak do kolotoce a pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak do kolotoce au! Pyco!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Jednou jsem byl na kolotoči, avsak tu byla kolotocarka, která mi strekla corak do kolotoce au! Pyco!! A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.