oZZe Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Mám flash disk s FAT32, takže ne něj nemužu kopírovat soubory větší než 4gb. Nevíte jak ho přeformátovat na NTFS, ve windows mám totiž v nabídce k naformátování vždy jen fat32. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Hlavní nabídka start - spustit - cmd - format ?: /FS:NTFS /Q /X ?=písmeno zařízení (toho flash disku), které chceš formatovat Tak to tu už někdy psal Anonymous_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oZZe
Mám flash disk s FAT32, takže ne něj nemužu kopírovat soubory větší než 4gb. Nevíte jak ho přeformátovat na NTFS, ve windows mám totiž v nabídce k naformátování vždy jen fat32. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.