Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 10 - nemuzu vyhravat :(

GMKcz

Recommended Posts

Je to strasny.. z poslednich 15ti zapasu jsem 14 prohral :(

jak je to mozny? Ve fife 09 jsem vyhraval 75% zapasu a ted tohle.. to je tam takovej rozdil???

Nevim co delam spatne - v podstate na polovine soupere mi neprojde jedina prihravka a ty kombinace co treba s realem predvadeji proti me o tom si muzu nechat jenom zdat..

jsem bezradny :( poradte..

dik

btw: vsechny ty tutorial videa jsem videl - nepomaha.. nechapu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to strasny.. z poslednich 15ti zapasu jsem 14 prohral :(

jak je to mozny? Ve fife 09 jsem vyhraval 75% zapasu a ted tohle.. to je tam takovej rozdil???

Nevim co delam spatne - v podstate na polovine soupere mi neprojde jedina prihravka a ty kombinace co treba s realem predvadeji proti me o tom si muzu nechat jenom zdat..

jsem bezradny :( poradte..

dik

btw: vsechny ty tutorial videa jsem videl - nepomaha.. nechapu..

to si snad delas srandu ne ? kvuli tomuhle zakladas topic ? pfff... tak se zmenilo ovladani nebo mas laggy jak prase no , nebo si snad myslis ze nekdo vi co se asi tak podivuhodnyho stalo ze hrajes jak lama fotbal , chapej , fotbal to je proste furt jedno a to samy ... ale k veci , as mluvis o tom ze prihravky sou pomaly a nebo ze ti nejdou paradicky a nebo ze proste je to neco jinyho ? proste tu hru hraj dal , hraj singl a zvykni si na to ...

Odkaz ke komentáři

to si snad delas srandu ne ? kvuli tomuhle zakladas topic ? pfff... tak se zmenilo ovladani nebo mas laggy jak prase no , nebo si snad myslis ze nekdo vi co se asi tak podivuhodnyho stalo ze hrajes jak lama fotbal , chapej , fotbal to je proste furt jedno a to samy ... ale k veci , as mluvis o tom ze prihravky sou pomaly a nebo ze ti nejdou paradicky a nebo ze proste je to neco jinyho ? proste tu hru hraj dal , hraj singl a zvykni si na to ...

hele topicy uz tu byly mnohem horsi ;)

mluvim o celkovy kombinaci - vsichni hraci obsazeny a kdyz uz se jeden najde tak zpracuje balon a obrance ho i s balonem sunda jak suchy pradlo..

fotbal ano - je to furt jedno a to samy ale fifa 09 a 10 to samy teda neni.. :cross:

Odkaz ke komentáři

Vem fifu 2010 a hod ji do koše a kup si PES 2010:cheesygrin:

jinak receno dej si ji mezi malo hrane hry a stahni pes 2010 ne k topicu za koho hrajes neni mozny ze furt prohravas ???? nedavas furt Y? jako prihravky do behu ktery jsou 50 na 50

Odkaz ke komentáři

co takhle si zahrát proti sobě po live a pak bych ti řekl, kde děláš největší chyby ? :psp:

na jaky si urovni? ja se pohybuju kolem 12..

kdyztak si me pridej, GT: GMKcze

EDIT: Nejhorsi ze kdyz uz konecne clovek vede tak se ten cu*ak odpoji... omfg......

Odkaz ke komentáři

na jaky si urovni? ja se pohybuju kolem 12..

kdyztak si me pridej, GT: GMKcze

EDIT: Nejhorsi ze kdyz uz konecne clovek vede tak se ten cu*ak odpoji... omfg......

prave kdyz treba ja vedu, tak se nesnazim davat moc goly ale vedu tak max o dva goly, aby si ten protihrac myslel, ze ma jeste sanci.....jinak snad ani neni moznost jinak vyhrat protoze se odpojujou jak ******

Odkaz ke komentáři

Ted sem hral s GT: Tarbusacek? ..

na zapasy jsem prohral 2:1

ale ty prohry staly za to 4:1 a 4:0 .. omg

tak co? kde je moje slabina? :)

To jsem byl ja :) no hele ta prvni hra byla nic moc....skoro zadna strela na branu ale zase beru to, ze si se teprv rozehraval :)

druha hra, kdyz jsem jel za valencii uz to bylo lepsi...dobry sance, konecne si zacal strilet :)

Treti hra kdy jsem mel Barcu si mel obcas dobrou sanci...parkrat tycka, brevno :))

Shrnuto :

Tvuj problem je v obrane. Kdyz proti tobe hraju na 1 utocnika (Valencia) tak to zvladas v poho ale kdyz jich tam je vic (2 - chelsea) (3 - barca) tak uz to moc nestihas....hlavne ty pruniky po kridlech.

Ale je to jen muj nazor. Ja zas obcas udelam tak hroznou chybu, ze z toho celej zapas nemuzu :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

lol :D malem jsem si uch... z názvu :D je to v tobě trénuj a jinak to odpjování?to je všude nechápu proč to nezamezí

Nazor co me pobavil... Jak bys tomu odpojovani chtel asi zabranit ?? Pokud to zakazou ve hre, vyndas DVD a pokud ani to by neslo, vytahnes xko ze zdi a s tim uz asi MS nic neuldelaji... To jen tak na okraj a aby to nebylo uplne OT.

Proste tu hru musis hrat, nic lepsiho se doporucit neda :D jako par rozdilu oproti lonsku tam je, ale ze by to bylo az zas tak zasadni...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu