Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Je to strasny.. z poslednich 15ti zapasu jsem 14 prohral :(

jak je to mozny? Ve fife 09 jsem vyhraval 75% zapasu a ted tohle.. to je tam takovej rozdil???

Nevim co delam spatne - v podstate na polovine soupere mi neprojde jedina prihravka a ty kombinace co treba s realem predvadeji proti me o tom si muzu nechat jenom zdat..

jsem bezradny :( poradte..

dik

btw: vsechny ty tutorial videa jsem videl - nepomaha.. nechapu..

Odesláno
Je to strasny.. z poslednich 15ti zapasu jsem 14 prohral :(

jak je to mozny? Ve fife 09 jsem vyhraval 75% zapasu a ted tohle.. to je tam takovej rozdil???

Nevim co delam spatne - v podstate na polovine soupere mi neprojde jedina prihravka a ty kombinace co treba s realem predvadeji proti me o tom si muzu nechat jenom zdat..

jsem bezradny :( poradte..

dik

btw: vsechny ty tutorial videa jsem videl - nepomaha.. nechapu..

to si snad delas srandu ne ? kvuli tomuhle zakladas topic ? pfff... tak se zmenilo ovladani nebo mas laggy jak prase no , nebo si snad myslis ze nekdo vi co se asi tak podivuhodnyho stalo ze hrajes jak lama fotbal , chapej , fotbal to je proste furt jedno a to samy ... ale k veci , as mluvis o tom ze prihravky sou pomaly a nebo ze ti nejdou paradicky a nebo ze proste je to neco jinyho ? proste tu hru hraj dal , hraj singl a zvykni si na to ...

Odesláno
to si snad delas srandu ne ? kvuli tomuhle zakladas topic ? pfff... tak se zmenilo ovladani nebo mas laggy jak prase no , nebo si snad myslis ze nekdo vi co se asi tak podivuhodnyho stalo ze hrajes jak lama fotbal , chapej , fotbal to je proste furt jedno a to samy ... ale k veci , as mluvis o tom ze prihravky sou pomaly a nebo ze ti nejdou paradicky a nebo ze proste je to neco jinyho ? proste tu hru hraj dal , hraj singl a zvykni si na to ...

hele topicy uz tu byly mnohem horsi ;)

mluvim o celkovy kombinaci - vsichni hraci obsazeny a kdyz uz se jeden najde tak zpracuje balon a obrance ho i s balonem sunda jak suchy pradlo..

fotbal ano - je to furt jedno a to samy ale fifa 09 a 10 to samy teda neni.. :cross:

Odesláno
na jaky si urovni? ja se pohybuju kolem 12..

kdyztak si me pridej, GT: GMKcze

EDIT: Nejhorsi ze kdyz uz konecne clovek vede tak se ten cu*ak odpoji... omfg......

prave kdyz treba ja vedu, tak se nesnazim davat moc goly ale vedu tak max o dva goly, aby si ten protihrac myslel, ze ma jeste sanci.....jinak snad ani neni moznost jinak vyhrat protoze se odpojujou jak ******

Odesláno
Ted sem hral s GT: Tarbusacek? ..

na zapasy jsem prohral 2:1

ale ty prohry staly za to 4:1 a 4:0 .. omg

tak co? kde je moje slabina? :)

To jsem byl ja :) no hele ta prvni hra byla nic moc....skoro zadna strela na branu ale zase beru to, ze si se teprv rozehraval :)

druha hra, kdyz jsem jel za valencii uz to bylo lepsi...dobry sance, konecne si zacal strilet :)

Treti hra kdy jsem mel Barcu si mel obcas dobrou sanci...parkrat tycka, brevno :))

Shrnuto :

Tvuj problem je v obrane. Kdyz proti tobe hraju na 1 utocnika (Valencia) tak to zvladas v poho ale kdyz jich tam je vic (2 - chelsea) (3 - barca) tak uz to moc nestihas....hlavne ty pruniky po kridlech.

Ale je to jen muj nazor. Ja zas obcas udelam tak hroznou chybu, ze z toho celej zapas nemuzu :cheesygrin:

Odesláno
lol :D malem jsem si uch... z názvu :D je to v tobě trénuj a jinak to odpjování?to je všude nechápu proč to nezamezí

Nazor co me pobavil... Jak bys tomu odpojovani chtel asi zabranit ?? Pokud to zakazou ve hre, vyndas DVD a pokud ani to by neslo, vytahnes xko ze zdi a s tim uz asi MS nic neuldelaji... To jen tak na okraj a aby to nebylo uplne OT.

Proste tu hru musis hrat, nic lepsiho se doporucit neda :D jako par rozdilu oproti lonsku tam je, ale ze by to bylo az zas tak zasadni...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu