raddek-sk8 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Zdravím, nainstaloval jsem si hru WoW a když jí spustím, tak se oběvý tabulka na přihlášení a hned po tom se mi restartuje PC. :( Neví někdo jak to zprovoznit? Když to pujde dám 600 credits. (možná víc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sagon15 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ty vago :D mno hraju wowko kazdycky den :D no mno mas tam patche ???? atd spoustis to pres WOW.exe :D mno nikdy sem otom neslysel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raddek-sk8 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 No už to dělalo i u jiný hry. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
raddek-sk8
Zdravím, nainstaloval jsem si hru WoW a když jí spustím, tak se oběvý tabulka na přihlášení a hned po tom se mi restartuje PC. :( Neví někdo jak to zprovoznit? Když to pujde dám 600 credits. (možná víc)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.