Jardis27 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Ahoj, když tu hru spustím tak se mi začerní obrazovka a zase jsem po chvilce na ploše a kámošovi to jde, nevíte co tím? poraďte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 originál nebo pálenka? předpokládám, že počítač to utáhne :cheesygrin: crack jsi tam nedával? zkus přeinstalovat ovladače grafárny a DirectX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trojjdic Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jestli máš starší pc podívej se na minimální požadavky , a pak je porovnej z komponentama co máš v pc. :) Popř. si stáhni nový ovladače na grafárnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hey niga Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 čau, hral sem Vietcong a v misi když letíme na pevnustku s 5ti helikoptérama tak mi zčerná obraz a hra spadne (bratrovi na to jde normalně) poraďte pokud můžete:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shane1468624191 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 tohle přesně mě dělá když vylezu s tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.