Typan Cz Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 čus, mám tuhle hru origoš, ale udělal sem si z ní ISO kvůli tomu, že mi na druhym pc nefaká dobře mechanika. instalovat sem to v pohodě, ale když sem tu hru zapnul a udělal autoupdate, tak mi to nechce spustit s hlaskou vlozte spravne DVD a akci opakujte, ikdyz mam to DVDcko ve virtualni mechanice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 musis to cracknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Zdravím zkus tu hru cracknout ;) EDIT : Kuba rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 poslete pls link, mam verzi 1.02 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Máš českou bo anglickou ? EDIT : máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 mountni mini-image a aplikuj YASU ;) nejlepe nejnovejsi verzi a melo by to farat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Už to vyřešil ten mlj crack, čili mužete lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.