espézetka Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Ahoj, asi mám death pixel nebo nevím co to je , když sem normál v menu tak to vidím jako černou tečku a když mám locknuto tak jako takovou bílou tečku, to už asi nijak nespravím že ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Otevri si obrazek, skladajici se z bilych pixelu - pokud tam bude cerna tecka, tak je to death pixel, se kterym nic neudelas (jedine vymena lcd).. Pokud das pro zmenu vsechny body cerne a jede bude svitit jinak, pak je to stuck pixel - s tim taktez nic neudelas ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 dík, lock .,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 tak co máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Death - smrt Dead - mrtvy s pixlama to nesouvisi ale mohlo by se ti to hodit,,,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 nazov topicu som opravil, tiez som si to vsimol LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
espézetka
Ahoj, asi mám death pixel nebo nevím co to je , když sem normál v menu tak to vidím jako černou tečku a když mám locknuto tak jako takovou bílou tečku, to už asi nijak nespravím že ? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts