jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 mam problem mam pevny disk verbatin 1tb a mam problem: kdyz zapojim do pocitace usb a do elektriny a zapnu tak se na pc disk neobjevi prosim o pomocvelmi dulezite je ozne ze by byl spatny usb kabel??? je pravda ze se trochu vykla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Máš XP ,n eob Vistu ? Jde o to jestli si dostal k HDD nějaké CD se softwarem ? A disky musíš dávat do 2.0 USB portů... takže to dej do nich pokud si to dal do nějakých jiných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 disk muzes davat o do 1.0 USB zařizeni jsou zpětně kompaktibilní. Vyzkoušej jiný kabel i jiný port a když máš možnost tak i jine PC. Zjisti operační system (XP, Seven, Vista), že byl připojen novy hadrware nebo nijak nereagujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 No já svuj nemužu, v 1.0 mi nejede ... Mám Westerna a je to pouze na 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Máš XP ,n eob Vistu ? Jde o to jestli si dostal k HDD nějaké CD se softwarem ? A disky musíš dávat do 2.0 USB portů... takže to dej do nich pokud si to dal do nějakých jiných mam visty k hdd software nebyl a kam dat disk asi vim kdyz mi do ted jel do jinych sem to zkousel i jine pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 disk muzes davat o do 1.0 USB zařizeni jsou zpětně kompaktibilní. Vyzkoušej jiný kabel i jiný port a když máš možnost tak i jine PC. Zjisti operační system (XP, Seven, Vista), že byl připojen novy hadrware nebo nijak nereagujou? s novym hardware nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 potreboval bych strasne moc pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak máš asi logicky v prdeli ten disk ne ? když ti nejede ani v jiným PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 a jak to ze normalne sviti a jede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak je na něm vir :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Tak je na něm vir :D a ten odstranim jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Já nevím Přijde mi to celý divný... Hadr ti stvítí a jede normálně, akorát se nezobrazuje Zkoušel si nový kabel, zkoušel si i jiný pc a problém stejný.. Olvadače mě jedině napadá zkusit se mrrknou na netu , esi nejsou ke stažení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 koukni se do správce zařízení (v ovladacich panelech), jestli tam není ten HDD nenainstalovaný nebo zakázaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 diky za rady ale nic jeste me napadlo tohle: s tim hdd je to tak ze sem ho mel ve skole nevypl sem ho jen vyndal elektriku a od te doby strasne pomalu byla rychlost prenosu a pak my doma 2x napsal zarizeni nebylo rozpoznano nemuze to byt v nejakem modu? tenhle to je http://www.verbatim-europe.cz/cz_17/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1tb_12297.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 koukni se do správce zařízení (v ovladacich panelech), jestli tam není ten HDD nenainstalovaný nebo zakázaný. se tam vubec nehlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jarda46 Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 nevite nekdo jak by se ten disk mohl zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jarda46
mam problem
mam pevny disk verbatin 1tb a mam problem: kdyz zapojim do pocitace usb a do elektriny a zapnu tak se na pc disk neobjevi prosim o pomocvelmi dulezite
je ozne ze by byl spatny usb kabel??? je pravda ze se trochu vykla
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.