Klátič@R1 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ahoj mam takovej problem dohodl jsem se s nekym ze si od nej stahnu hru z ps store poslal mi email a heslo jenze moje konzole pri pokusu o prihlaseni pod jeho udajema me proste posle do riti napise mi ze se nemuzu prihlasit pod jinym emailem nebo tak neco to co mi vrta hlavou je jakto ze si moje ps3 porad pamatuje muj email (moje ID)kdyz nemam odfajfknutou tu moznost Sign in automatically pomozte nekdo pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 udelej si novej ucet na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Musis vytvorit novy profil (user) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 takze zalozil jsem si novej ucet jdu na sign up for playstation network a pri zadavani jeho emailu me opet posle do riti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 treaba mas spatny heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 to je urcite spravny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 a nedáváš novou registraci s jeho emailem? musíě dát 2 možnost = use existing aacount Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ted me to doslo jasne ze sem ja blbec daval to prvni jenomze tad sem dal tu druhou moznost a po zadani emailu a hesla to pome chce snad datum narozeni je to mozny? pac to nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jestli to chcce datum narození tak klikáš na forgot password, klikni na ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 musis kliknout na continue a ne na forgot your password Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 super uz se podarilo hold vsechno je nekdy poprve :) takze vam vsem dik a pls LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.