The_Tommy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Nevim jestli to tu už bylo nebo ne ae mám dotaz. jestli to tu už někde bylo tak se omlouvám:?. Jestli mi pujdou new hry (Naruto, Dirt,...) na 5.00 M33 nebo to musim udělat updrage na 5.50 GEN??? Jo a jěště něco: Co to vůbec znamená GEN??? to je neco jako M33?? Já sem z toho tak trochu idiot:cheesygrin: páč nevim. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Půjdou,ale musí být patchnutý nejnovějším decryptorem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 no měli by jít ty opatchovaný co jsou na 5.50 GEN a nějaký jdou co jsou i na 5.03...jinak M33 je plnohodnotnej flash a GEN je takovej nestabilní CFW co se ukládá jenom do RAM v PSP a třeba když vyndáš baterku tak se smaže a musíš ho instalovat znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The_Tommy Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Aha tak to bude težký ae díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 updatni na GEN D a pujde ti vsechno a myslim ze i bez patche,numero: gen je nestabilni jen na 5.03 jinak ty ostatni 5.50 sou vpohode takze celkem placas kraviny:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 no měli by jít ty opatchovaný co jsou na 5.50 GEN a nějaký jdou co jsou i na 5.03...jinak M33 je plnohodnotnej flash a GEN je takovej nestabilní CFW co se ukládá jenom do RAM v PSP a třeba když vyndáš baterku tak se smaže a musíš ho instalovat znova zaujímavé že sa mi to ešte nikdy nestalo :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 počkat, on ten 5.50 GEN nepadá bo co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 počkat, on ten 5.50 GEN nepadá bo co? :D Nie , nepadá .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 aha tak to sry jsem nevěděl, myslel jsem že je to to samý jako 5.03 GEN akorát novější FW... :) no v sobotu má bejt ten 5.03 GEN-B tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
The_Tommy
Nevim jestli to tu už bylo nebo ne ae mám dotaz. jestli to tu už někde bylo tak se omlouvám:?.
Jestli mi pujdou new hry (Naruto, Dirt,...) na 5.00 M33 nebo to musim udělat updrage na 5.50 GEN???
Jo a jěště něco: Co to vůbec znamená GEN??? to je neco jako M33??
Já sem z toho tak trochu idiot:cheesygrin: páč nevim. Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts