Hanz1993 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Mám takový problém....podle navodu jsem připojil pamětovou kartu do počítače, počítač zobrazí že bylo nalezeno neznámé usb zařízení ale xplorer360 mi pořád píše chybu že tam nic není....poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Mám takový problém....podle navodu jsem připojil pamětovou kartu do počítače, počítač zobrazí že bylo nalezeno neznámé usb zařízení ale xplorer360 mi pořád píše chybu že tam nic není....poraďte prosím uz je to doba chlape co sem to pripojoval ale ma xp mam zato ze sem musel nainstalovat upraveny drivery <) hledej tady to nekde je urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 mas .net framework 3.5? a 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 mas .net framework 3.5? a 3.0? asi ne bo mam ted preinstalovanej windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 zkousel jsem naistalovat ty drivery ale vubec mi to neslo...delal jsem podle navodu na youtube a tam jsem to moc nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hanz1993
Mám takový problém....podle navodu jsem připojil pamětovou kartu do počítače, počítač zobrazí že bylo nalezeno neznámé usb zařízení ale xplorer360 mi pořád píše chybu že tam nic není....poraďte prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.