.:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Čau,včera sem pařil docela dlouho na psp,vše bez problémů,ale dnes vstanu vezmu do ruky pspéčko a nejde mi zapnou,ani recovery menu,nic.. ,tak sem ho skusil dát do nabíječky,ale ani to nepomohlo. pomůžete mi někdo?nevíte čím to je? díky moc za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jak dlouho si to měl tak v nabíječce svítí ti oranžové světelko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jak dlouho si to měl tak v nabíječce svítí ti oranžové světelko ? Hej teď sem to tam dal,je to tam tak 15 minut,ano,normálně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 měl jsem stejnej problém zkus to tam nechat déle, byl jsem uplně nadně nechal jsem si to dýl v nabíječce a bylo to ok, jestli ti to ale nepomůže tak zkus třeba od kamaráda vyměnit baterku jestli náhodou sní něco nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 měl jsem stejnej problém zkus to tam nechat déle, byl jsem uplně nadně nechal jsem si to dýl v nabíječce a bylo to ok, jestli ti to ale nepomůže tak zkus třeba od kamaráda vyměnit baterku jestli náhodou sní něco nemáš ok zkusím to tam déle nechat.no ted sem u mladé až do neděle tak asi si baterku nepujcim:D,zatim thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 v pohodě zkus to nějak průběžně když je to v nabíječce zapnout jen tak jestli to jde PS.: kámo ty tam máš u sebe mladou a taháš PSP :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 v pohodě zkus to nějak průběžně když je to v nabíječce zapnout jen tak jestli to jdePS.: kámo ty tam máš u sebe mladou a taháš PSP :) No vole ,mladá natom paří nfs shift :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ty jsou dobrý no :) jinak už to jede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ty jsou dobrý no :) jinak už to jede ? Nejde to:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Zkus vyndat baterku a zapnout to v síti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 zkus vyměnit s někým baterku možná to je baterkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Zkus vyndat baterku a zapnout to v síti Ehm jak to myslis v siti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ehm jak to myslis v siti? V síti tím myslel:vyndat baterku a zapnout to jen pomocí nabíječky :? Popřípadě zkus jestli nemáš bricklé psp...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jako ze vyndas baterku ale psp nechas nabijet :dozey: / pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jak by se mu jen tak bricknout když mu ještě včera šlo a hrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jak by se mu jen tak bricknout když mu ještě včera šlo a hrál Víš kolik je antitalentů?daj si třeba upgrade softwaru nemaj nabitou baterii atd...prostě způsobů je mnoho co ty víš co stím psp dělal :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 jako ze vyndas baterku ale psp nechas nabijet :dozey:/ pozdě... v te site sem to uz zkousel,ale nejde,jak ten brick mam zjistit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 v te site sem to uz zkousel,ale nejde,jak ten brick mam zjistit? Když zapneš psp rozsvítí se ti ledka zeleně?Display zustává stále černý... Koukni na toto video názorná ukázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Když zapneš psp rozsvítí se ti ledka zeleně?Display zustává stále černý...Koukni na toto video názorná ukázka Tj,ale me se ani ledka nerozsviti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 řikám máš kámoše co má PSP běž si pujčit jinou baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak to vážne nevím ledka při nabíjení se ti rozsvítí při zapnutí ne...:? Tak rozeber PSP pročisti nebo ejslti na něj máš záruku tak ho reklamuj... Každopádně bych tam hodil pro jistotu ješte PB a vyzkoušel to...nikdy nevíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 řikám máš kámoše co má PSP běž si pujčit jinou baterku A jak kdyz jsem u mlade mimo mesto a nikdo to tady nema?:D:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 tak až přijedeš měl jsem podobný problém prostě se mi po*rala baterka sehnal si jinou a jeloto je možný že máš uplně jnej problém učitě to zkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 řikám máš kámoše co má PSP běž si pujčit jinou baterku Co je to za kravinu...od toho to měl vyzkoušet v Adaptéru maximálně že by mu nefungovalo nabíjení....ale to by mu zase nesvitila ledka nvm... jinak zkráceně vyzkoušej: 1)PB 2)Jinou Baterii 3)Pokud máš záruku reklamuj 4)Rozeber... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak to vážne nevím ledka při nabíjení se ti rozsvítí při zapnutí ne...:?Tak rozeber PSP pročisti nebo ejslti na něj máš záruku tak ho reklamuj... Každopádně bych tam hodil pro jistotu ješte PB a vyzkoušel to...nikdy nevíš... PB=pujcena baterka?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 PB=pujcena baterka?:D Ne...Pandoras Bateri :roll::cheesygrin: Slouží k Unbrick a Flash PSP ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.:Karas12:.
Čau,včera sem pařil docela dlouho na psp,vše bez problémů,ale dnes vstanu vezmu do ruky pspéčko a nejde mi zapnou,ani recovery menu,nic.. ,tak sem ho skusil dát do nabíječky,ale ani to nepomohlo.
pomůžete mi někdo?nevíte čím to je?
díky moc za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts