Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

hry z HDD

hurtík

Otázka

Mám takový problém když zapnu jakoukoliv hru co mám na HDD přes usb launcher tak normálně najede ovšem když tu hru pak vypnu a chci znovu zapnout nějakou hru přes usb launcher tak se nespustí a obraz zůstane černý...poté musím Wii odpojit od proudu jinak se s tím nehnu. . . čím by to tak mohlo být ? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mě se teď u nového "USB Loader GX" ver "r814.dol" stalo to, že už nespustím žádnou hru a vždy mi to zahlásí nějakou chybovou hlášku na modrém pozadí. Že já blbec jsem si to updejtoval. Teď ty hry musím spouštět přes USB Backup Launcher (nebo jak se to jmenuje) a to není moc pohodlné. Ale je pravda, že když z té hry vyskočím, bez problému spustím novou.

Odkaz ke komentáři

• 0
mě se teď u nového "USB Loader GX" ver "r814.dol" stalo to, že už nespustím žádnou hru a vždy mi to zahlásí nějakou chybovou hlášku na modrém pozadí. Že já blbec jsem si to updejtoval. Teď ty hry musím spouštět přes USB Backup Launcher (nebo jak se to jmenuje) a to není moc pohodlné. Ale je pravda, že když z té hry vyskočím, bez problému spustím novou.

to je popis jak krava... tipuju ERROR 002 ? Pokud jo mas dve moznosti... :cheesygrin:

1. Kdyz vyberes hru...objevi se tocici DVD...je tam tlacitko settings tak na nej klikni a tam najdes volbu FIX 002 - OFF Tak si ji prepni na ON a spust hru

2. V configuration (bude to tlacitko nekde dole vlevo v GX USB loaderu) je LOAD GAME... a v ni je opet FIX 002... nastavis ho na ON... a uz to budes mit prednastavene pro vsechny hry ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
to je popis jak krava... tipuju ERROR 002 ? Pokud jo mas dve moznosti... :cheesygrin:

1. Kdyz vyberes hru...objevi se tocici DVD...je tam tlacitko settings tak na nej klikni a tam najdes volbu FIX 002 - OFF Tak si ji prepni na ON a spust hru

2. V configuration (bude to tlacitko nekde dole vlevo v GX USB loaderu) je LOAD GAME... a v ni je opet FIX 002... nastavis ho na ON... a uz to budes mit prednastavene pro vsechny hry ;)

Ty jo super, díky moc. Funguje perfektně a můžu hry spouštět bez restartu. Paráda.. ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu