BioToXx_ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 CUs lidi chci si poridit novy ramky a nevim jaky protoze neznam muj typ... da se to nak zjistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ja jsem to zjistil tak, ze jsem si koupil DDR2 a ty mi tam nepasovaly a tak jsem usoudil ze je to DDR :D ale asi by to melo byt videt v programu Everest.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 staci stahnout CPU-Z hodi ti to info o ramkach,desce,cpu apod. popr. jak uz bylo receno tak everestem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 everestem kdyžtak napis poslu ti torent na ultimate plnou verzi tím zjistís vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmaster Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 CPU-Z je přehledný ukáže ti to všechno info o cpu,ram,grafice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.