CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Když hraji hry tak postava někdy běží rychlejš než má někdy zpomaluje atd. zdá se mi jako by nestíhal procák ale i u her které mi fachaly v pohodě, není nějaká možnost jak procák opravit. Bez taktování neuchladil bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Když hraji hry tak postava někdy běží rychlejš než má někdy zpomaluje atd. zdá se mi jako by nestíhal procák ale i u her které mi fachaly v pohodě, není nějaká možnost jak procák opravit. Bez taktování neuchladil bych to tak bys mel napsat asi jaky hry a co mas za sestavu...a jestli to dela u vsech her.......:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Když hraji hry tak postava někdy běží rychlejš než má někdy zpomaluje atd. zdá se mi jako by nestíhal procák ale i u her které mi fachaly v pohodě, není nějaká možnost jak procák opravit. Bez taktování neuchladil bych to
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.